romanticno mesto u Beogradu

hahahah koji ste likoviii :D hahahaha :D
e a lepo je ovde na kalvariji...a kako ja da dodjem iz Glavne do tu?
busem i kolima...?
nisam iz Bg,ne zamerite,nemam poooojma nista o Beogradu...studiram godinu dana na Vozdovcu,imam 2 brata u Zemunu,ali meni se bleja u Bg svodi po kaficima i kafanama...tako da ja ne znam gde da je izvedeeeeem :dash:
znaci sledeca kalvarija :)
ajmo daljeeee,moram da budem romantican na duze staze :D

slatke su to muke :)
Mali je Zemun, od Glavne je sve blizu i pešaka. Mada, to više od nje zavisi, tj dal je na štiklama.
dakle kolima:
Ako ideš na kej (onaj deo sa kafićima oko Šarana do Radeckog) ili na Gardoš: iz pravca Batajnice starim putem, kad se spustiš nizbrdo (ne možeš pogrešiti, to je jedina nizbrdica od Fruške Gore:)) iza prvog semafora ili prva ili druga ulica levo pa do kraja, dok ne "udariš" u Dunav.
Parkić na Kalvariji je više mesto za "blejanje" lokalne ekipe. tj nema ništa, samo parkić i pogled.
Varijante busem su: 15 sa zelenjaka ili 18 od Braće Jerković,pa izlazak na početku Tošinog Bunara tj kod sinagoge i onda stepenicama do vrha.

nocu radnim danom je prilichno prazno po gradu? ono 1-2-3 ... sta znam trg nikole pasica s fontanom lepo duva ... tasmajdan i ti parkovi

aha, gde je lep pogled mozda... vidikovac... kod meka, pa tu negde... vidi se avala... sad ne znam kako bi se selo valjda ima neka strnjika ...
iz onog restorana rubin se vidi taj deo... ili sta znam ako imas nekog ko zivi u nekoj solitercini... ili se popni na krov neki, to moze na nbgd?! ili gdegod...?
mozda bezanijska kosa tamo ima neko brdo ali ne znam tacno... ko zna kako je davno sam bila... ono zeleno brdo
nisam odatle... :I mada lepse je gledati na reku, to je onda jedino tamo kod opservatorije onaj zidic ali tamo ima ljudi... a bas kasno nocu kako li je...?
mozda je lepo sedeti kod SIV-a kod fontane... ako su je sredili i ako i tamo duva
mozda sava centar ali to bas nije za kasno nocu... arena? :I
to sve nema neki pogled... e mozda odes da sednes da gledas u autoput, ako to jos moze... tamo je drvece, sednes ispod na padinu i gledas autoput. nije bas za uvece
...
aj pa javi

Poslednja izmena:
Кех... за приватност су најбољи хотел ил` приватни смештај. :) Додуше... можда би да омиришеш како изгледа ноћу испод мостова? Шалим се, мислим да је била нека шумица изнад Аде, у којој сам наилазио на баш доста разбацаних доказа "акције", ако капираш шта желим да кажем. Ваљда је то то... :)

За романтику, овде имаш пар клупица које гледају на ушће. Пази само да вас не понесе ноћна слика па да паднете, пошто нема никакве ограде. ;)

Допуна: Не знам да ли је панорама још увек негде у Београду активна, али и то је добро место. :)

Poslednja izmena:

Back