srce andjela
Veoma poznat
- Poruka
- 14.262
Dobrota u rečima stvara poverenje.Dobrota u mislima stvara dubinu.
Dobrota u davanju stvara ljubav!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobrota u rečima stvara poverenje.
Zivot je san - ucini ga stvarnim

Sretnes li me u srcu svom, poljubi me nezno, reci mi tiho da me volis, reci da me nikome ne das... 
Jedino sto uvek zelim je da dodirnem tvoje srce

Papir je jedino bojno polje, gde mi niko ništa ne može....
Ono nesto sto me ka tebi tera, ono nesto sto me muci, ono nesto zbog cega zovem tvoje ime i za tobom zudim... i noci nemirne provodim... i zore besane docekujem...
Kao melodija...kao sunčeva zraka...kao uzdah ....kratkog vijeka...khrhkog dodira...iskreno....plaho...tajnovito...snažno....kao odraz u komadićima razbijenog stakla....zarobljeno u sjećanjima...između vremena....života i smrti....na dohvat ruke tu....rađa se u duši i umire u samo jednom pogledu ...gdje se odrazi prepoznavaju u krhotini ljubavi!
ali nesto sto je slomljeno,nikada vise celo ne moze biti...kakvim god lepokom pokusavila da krhotine "nase" pokusavamo da spojimo u jedno...to nije to....

)Ulilo se u moje oci ,poteklo mojom krvlju ,zapalilo moju kozu
i nikada nece otici
a kad te zatrebam izrast ces iz mojih dlanova ( krhotine ce postati krosnjom fraktala)
nisam ka biljka kakva da ih suvih dlanova mogu nicati....ja bejah nekada mocan hrast od koga osta samo jedan poseceni panj....

Spoznaja munjom naslucena i samo na tren posjeceni panj u mraku postane obris Necega samo na tren ..
p.s kisom oprani dlanovi![]()
samo na tren ponovo se vratih u svoju predjasnju formu,koja bese pre nego me grube ruke posekose.....ali taj tren prodje ubrzo,i sada osta samo secanje na jednu velicnu nesvakidasnju.....
.....
![]()
dalek sebi samom.....
zahvaljujem gosp.Romanticus na vasim mislima .....ja ni sama ne znam kako slijepom nacrtati boje i u cemu covjek moze naci spas ...eto nisam vam bas od neke pomoci![]()

..Još uvek verujem u nemoguće, svom snagom svog bića...Nije bitno da li će proći sat, dan, mesec ili godina, znam da će biti onako kako SANJAM, kako ŽELIM, kako MOGU...I pored svih životnih oluja i bura još uvek imam strpljenje, volju, nadu i želju...Čekaću...Sve velike stvari se čekaju...Videćeš da sam u pravu, reći ću ti tada...Verujem, a to je dovoljno...