Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Marko&drustvo....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marko&drustvo....![]()
![]()
SKUPLJA SE DRUSTVO!TO SINE!
Nego gde je moja sestra?
Marko&drustvo....![]()
![]()
O............SURAK MOJ!SKUPLJA SE DRUSTVO!TO SINE!
Sta ces piti stari Lave?Pivce ili nesto jace?Nego gde je moja sestra?
![]()

Dobro vece..od mene za nocas..Zeleno..volim te ..zeleno..
![]()
![]()
Nesto dobro ohladjeno!
Pitas mene za tvoju sestru!Prepila sinoc... sada kulira.
![]()
Od nje sam se alkoholu naucio..........
Ali nikada nije umela puno da popije................a da se ne komira..........

Jer ti lepo sa mojom sestrom
Daaa....ili oci neke zelene..![]()
nisu oci..............oci........su.......druge boje..............
Kao i od ranije! 
a ni hvala da kazes.......ih..............ova omladina......nema respekta..............ccccccccccc.............vreti stranu u nazad............hehehe.......opasna si......nisu oci..............oci........su.......druge boje..............
![]()
Pa i ja ti dao pice...............a ni hvala da kazes.......ih..............ova omladina......nema respekta..............ccccccccccc.............vreti stranu u nazad............
Pa, ne vidjamo se cesto, Marko. Nemamo se kada ni ispricati!Guram nekako...
Naravno da je lepo!Kao i od ranije!
A, sta ces mi ti reci, druze!?![]()
da mi nije tvoje zene odnosno moje sestrice,ne bih imao sta da obucem cisto i da pojedem kuvano..........Bog joj dobrim dao,Gde cula i ne cula!

Za Vas..............samo specijalno......uvozno...........sa stilom..............
![]()
![]()
![]()
![]()

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Koga to moje oci vidU!Pa gde si sunce mu staro,romanticarsko?!Oces dzibru ili konjak
)
Biraj!![]()
cu budem srbin...daj dzibru...
ih nisam videla, ostalo na drugoj strani.. Ajd odoh i to da popijem...

Pa znas ti mene!da mi nije tvoje zene odnosno moje sestrice,ne bih imao sta da obucem cisto i da pojedem kuvano..........Bog joj dobrim dao,Gde cula i ne cula!
Ti znas da ja pijem "konjak"............dzibru sam ostavio...pocela je da mi smeta..........
otkad me je zena forumska ostavila i prevarila............sve down the hill.............to je bila zena...........ali ja joj nisam bio dovoljan...........morala je da me prevari.............![]()

Marko MAJSTORE!!!!!
Ma jesi li ti onaj marko jakobinac? Jesiiiiiiiiiii
Sve neke leptirice u stomaku osetim!hahahaha
Znas da si dobro odradio posao...........
Nema niceg lepseg nego kada ti dama kaze: To majstore!Sve neke leptirice u stomaku osetim!hahahaha
Znas da si dobro odradio posao...........
pa jesam.............ne govorim ti za dzabe kolezinice..............hehehe................![]()
Ohohoo ..ja to nisam obavestena..da si imao zenu..Pa znas ti mene!da mi nije tvoje zene odnosno moje sestrice,ne bih imao sta da obucem cisto i da pojedem kuvano..........Bog joj dobrim dao,Gde cula i ne cula!
Ti znas da ja pijem "konjak"............dzibru sam ostavio...pocela je da mi smeta..........
otkad me je zena forumska ostavila i prevarila............sve down the hill.............to je bila zena...........ali ja joj nisam bio dovoljan...........morala je da me prevari.............![]()
hmmm reci bar razlog..zasto te je ostavila..Ohohoo ..ja to nisam obavestena..da si imao zenu..hmmm reci bar razlog..zasto te je ostavila..

uvek ih je dobro slusatiDavno ih nisam slusala....![]()