"Romantic caffe"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Marko&drustvo.... :bye: ;)

Dobro vece..od mene za nocas..Zeleno..volim te ..zeleno..

3925_caipirinha_koktel.jpg

:lol: :ok:
Nesto dobro ohladjeno! ;)
Pitas mene za tvoju sestru! ;) Prepila sinoc... sada kulira. :mrgreen:

Heheheehehe...........Opasna je ona............:mrgreen: Od nje sam se alkoholu naucio..........:lol:
i svim porocima.............:lol: Ali nikada nije umela puno da popije................a da se ne komira..........:rotf:
Evo ti jedno nemacko pivce za zivce...............;) hladno je ko' "smrt"............:)

WarsteinerBanner275.jpg

Nego ne pricas mi,kako si mi ti?:) Jer ti lepo sa mojom sestrom:D

Pa, ne vidjamo se cesto, Marko. Nemamo se kada ni ispricati! ;) Guram nekako...
Naravno da je lepo! :ok: Kao i od ranije! ;)
A, sta ces mi ti reci, druze!? :)

Pa znas ti mene!:) da mi nije tvoje zene odnosno moje sestrice,ne bih imao sta da obucem cisto i da pojedem kuvano..........Bog joj dobrim dao,Gde cula i ne cula!:cmok::worth:

Ti znas da ja pijem "konjak"............dzibru sam ostavio...pocela je da mi smeta..........:lol:
otkad me je zena forumska ostavila i prevarila............sve down the hill.............to je bila zena...........ali ja joj nisam bio dovoljan...........morala je da me prevari.............:thumbdown::neutral:

Pa znas ti mene!:) da mi nije tvoje zene odnosno moje sestrice,ne bih imao sta da obucem cisto i da pojedem kuvano..........Bog joj dobrim dao,Gde cula i ne cula!:cmok::worth:

Ti znas da ja pijem "konjak"............dzibru sam ostavio...pocela je da mi smeta..........:lol:
otkad me je zena forumska ostavila i prevarila............sve down the hill.............to je bila zena...........ali ja joj nisam bio dovoljan...........morala je da me prevari.............:thumbdown::neutral:

Da, i ja joj barem toliko zelim! :)
:confused: Ziveli, druze! :pivce:

Ohohoo ..ja to nisam obavestena..da si imao zenu..:think: hmmm reci bar razlog..zasto te je ostavila..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back