- Poruka
- 398.550
pogresio si gledaj..sve je zanimljivija kako epizode odmicuNisam mogao da gledam 1883. Dosao do dela gde su pokupili one doseljenike i onu porodicu...kako su krenuli tako sam iskljucio. Spora radnja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pogresio si gledaj..sve je zanimljivija kako epizode odmicuNisam mogao da gledam 1883. Dosao do dela gde su pokupili one doseljenike i onu porodicu...kako su krenuli tako sam iskljucio. Spora radnja
aha..samo jos da ti i poverujemja sam nemiran romantičar pa se pribojavam plave boje
šalim se
evo dosadjujem u kafani na romanticiaha..samo jos da ti i poverujem
gde si gogili..nismo odavno pisale..
laku noći uspelo ti je..ides cistih 5+
a ja idem sada .dok se skockam za spavanje i procitam par strana knjige ..bice taman
laku noc
Ова скулптура из 18. века има мрежу изрезану из једног блока мермераsvratih samo da vas pozdravim do veceras i pogledajte mrezu na ovoj sklupturi..kao da je prava od konopca a ustvari je isklesana u mermeru
Cela skluptura je iz jednog komada mermeraОва скулптура из 18. века има мрежу изрезану из једног блока мермера
![]()
![]()
Италијански вајар Франческo Кеирола направио је мермерно ремек-дело за 7 година и људи не могу да верују да је све то мермер
Капела Сансеверо, капела у историјском центру Напуља, у Италији, један је од простора на свету који изазива страхопоштовање.
Где год да погледате, суочени сте са скулптурама задивљујуће лепоте, гомилом ремек-дела италијанских уметника из 18. века који су остављали посетиоце да се чуде стотинама година: како су тако замршени радови уопште могли бити исклесани од појединачних комада мермера?
sada mi otvori apetit za kafu..odoh da jednu skuvamIzvolite
![]()
Tu u kafani zalaze svakojakih ljudi, nek su priclivi, a neki kao mene uzivaju u muzici i tisini, vole da odmore svoju dusu i produze dalje. Pitam se, da li je to grijeh?
time ne ugrožavaš nikoga ništa, što bi bio grehTu u kafani zalaze svakojakih ljudi, nek su priclivi, a neki kao mene uzivaju u muzici i tisini, vole da odmore svoju dusu i produze dalje. Pitam se, da li je to grijeh?
nije greh..radis ono sto tebi prija i odgovara..tako je i najbolje..ako mi se prica, pricacu, ako ne cutacuTu u kafani zalaze svakojakih ljudi, nek su priclivi, a neki kao mene uzivaju u muzici i tisini, vole da odmore svoju dusu i produze dalje. Pitam se, da li je to grijeh?
i u Bg pada kisa , hladno i cmoljavo..da ne izadjes napoljedobar dan svima iz kišovitog Smedereva![]()
Svakim našim pisanjem damo i deo sebe u tome.Evo i ja da nesto prozborim. Pozdravljam vas sa grstom sunca u mojim mislima jer, za volje istine mnogo sam razmisljala sto reci i nekako doloviti sebe. U svemu ovome, pomogla mi je knjiga koju u trenutku citam. Tema je zivot, susreti i rastanke. Sve u svemu, ono sto je nasa svakodnevica. I sto sam po ne znam koji put zakljucila: Svi mi patimo za neke nase prosle zivotne price, ali savakako, nismo ni svesne koliko toga mozemo podnjeti i svakao, novi dan docekati sa osmjehom i trackon zaboravi na ono sto nas je pobjedilo, jer iskreno, mi smo uvjek u prednosti. Mozda se neko nadze zatecen, ali ne mora me kuditi jer Ja to govorim o sebi. I najiskrenije, shvatam sve patnje ovoga sveta, jer ne mogu zamisliti da izgubim covjeka koji mi se nesebicno daje i svaki moj tren, svaki moj dan boji bojama paznje i nepompezne ljubavi. p.s. dovoljno sam rekla za neka koja vise voli da suti i uziva u zivotu u tisini bez hvale i pompe, i prije tome da ne zali za prosle dane....... Imajte prijatan vikjen u kafani i t.d.