- Poruka
- 71.188
Ne ta...ova mi je ostala od jedne drage NG recimo...Kad Lori negde oko 3h ujutru naruci ovu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ta...ova mi je ostala od jedne drage NG recimo...Kad Lori negde oko 3h ujutru naruci ovu

Hocemo li u bioskop?ako smo za primer onda u redu![]()

nisi jedina..slusala sam i slusam ali retko...inace da...i zadimljene dzez, rok pubove u detinjstvu...domacu muziku nikada nisam slusala...to mi ostalo i do dana danasnjeg...![]()
E ova ti je bas skupaaaaNe ta...ova mi je ostala od jedne drage NG recimo...
da gledamo crtaniHocemo li u bioskop?![]()

kako skupa?E ova ti je bas skupaaaa![]()

Neki Diznijevda gledamo crtani![]()
Kad je dobra pesma onda muzici das sve sto imas u dzepukako skupa?![]()
nikada nemam nista u dzepovimaKad je dobra pesma onda muzici das sve sto imas u dzepu![]()

gledalakada smo vec kod crtanog ..toplo preporucujem ovaj crrtani za decu i odrasle traje 30 minuta i predivan je..odavno nisam gledala emotivniji i topliji film
mislim da sam tamo na forumu o Filmovima i dala recenziju o njemu 
A y tasnicinikada nemam nista u dzepovima![]()
![]()

Diznija sam prevazislaNeki Diznijev![]()
Jesi li gledala ony seriju Carnival? Gledao 1 sezonu, kakva je 2?kada smo vec kod crtanog ..toplo preporucujem ovaj crrtani za decu i odrasle traje 30 minuta i predivan je..odavno nisam gledala emotivniji i topliji film
nisam videla ..ja sam napisala recenziju kada sam ga odgledalagledalamislim da sam tamo na forumu o Filmovima i dala recenziju o njemu
![]()
Dobro, onda ti biras film a ja kokiceDiznija sam prevazisla
jesam obe sezone..i Lorelajn je gledala..ok je serija ..Jesi li gledala ony seriju Carnival? Gledao 1 sezonu, kakva je 2?
davno sam gledala neki dugometrazni...ni ne secam se koji je bio...oni stari Diznijevi su mi u lepom secanju i neki Pixarovi...Diznija sam prevazisla
sta je sa tobom..pricamo o kafanama i muzici a ti bi u bioskopDobro, onda ti biras film a ja kokice![]()

i ova pesma mi je lepajesam obe sezone..i Lorelajn je gledala..ok je serija ..
toliko o tome da me iskvarista je sa tobom..pricamo o kafanama i muzici a ti bi u bioskop![]()

Doslo mi da budem finsta je sa tobom..pricamo o kafanama i muzici a ti bi u bioskop![]()
kao dete sam gledala sve diznijeve.. i zamisljala sam da ce moj princ da dodje na belom konju i poljubi me kao Snezanu sto jedavno sam gledala neki dugometrazni...ni ne secam se koji je bio...oni stari Diznijevi su mi u lepom secanju i neki Pixarovi...

Ej Bre, valjda treba da me branistoliko o tome da me iskrvari![]()