- Poruka
- 50.213
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam oduvek htela da da budem kao neka Mulan ili Pokahontas ili neka tome slicno...vise ratnica nego princezakao dete sam gledala sve diznijeve.. i zamisljala sam da ce moj princ da dodje na belom konju i poljubi me kao Snezanu sto je![]()
Gledao film Mulan pre 2 vecerija sam oduvek htela da da budem kao neka Mulan ili Pokahontas ili neka tome slicno...vise ratnica nego princeza![]()
mogu da ti posadim neku cvecku...koju zelis?E jesi, d.jubre
Sarani me![]()
kako da te brani kada si se zakopao..umesto kafane, kariranih stolnjaka, dima sto stipa za oci, muzike bez struje ( bas obavezan)..dobro domace pice, nesto na cackalicu ..ti..ajmo u bioskop i kokice na sve toEj Bre, valjda treba da me branis
I smisli neki lep stih da uklesumogu da ti posadim neku cvecku...koju zelis?![]()
i sta si ti bio kad si bio mali?Gledao film Mulan pre 2 veceri
Pa hteo sam da te vodim i na sajam knjiga nego ces reci da sam odlepiokako da te brani kada si se zakopao..umesto fafane, kariranih stolnjaka, dima sto stipa za oci, muzike bez struje ( bas obavezan)..dobro domace pice, nesto na cackalicu ..ti..ajmo u bioskop i kokice na sve to![]()
Zanimljivo da sam u igri uvek bio indijanac nikad kauboji sta si ti bio kad si bio mali?![]()
a ti bi da me kultivises..da budem nacitanaPa hteo sam da te vodim i na sajam knjiga nego ces reci da sam odlepio![]()
i da..obozavam kaubojske filmove..mislim da ne postoji film sa Dzonom Vejnom koji nisam gledalaZanimljivo da sam u igri uvek bio indijanac nikad kauboj
I to samo romanticne knjigea ti bi da me kultivises..da budem nacitana![]()
jel to zbog kose? koja se vijori na vetru?Zanimljivo da sam u igri uvek bio indijanac nikad kauboj
Ples sa vukovima mi je najboljii da..obozavam kaubojske filmove..mislim da ne postoji film sa Dzonom Vejnom koji nisam gledala
Ma jok, nego sto sam voleo da se izmazem majkinim karminom kao ratnicke bojejel to zbog kose? koja se vijori na vetru?
![]()
jeste odlican kao i plavi vojnik i mali veliki covek i ..iii... ebi ga sada mi stao mozakPles sa vukovima mi je najbolji
Poceo sam da gledam seriju 1883, mislim da se tako zove i odustaojeste odlican kao i plavi vojnik i mali veliki covek i ..iii... ebi ga sada mi stao mozak
Ajd i pusti neki crtacodoh ja u stanje pred spavanje...
![]()
i to je dobra serija..gledala sam jePoceo sam da gledam seriju 1883, mislim da se tako zove i odustao
Yelouston sam gledao, odusevio sam sei to je dobra serija..gledala sam je
imas dobre serije 1883 pa onda 1923 pa Yeluouston...sve su na neki nacin povezane jer prate porodicu doseljenika na zapad od 1883 godine do danas
a ove dve 1883 i 1923 su preteca Yeloustona..kako je sve poceloYelouston sam gledao, odusevio sam se
Nisam mogao da gledam 1883. Dosao do dela gde su pokupili one doseljenike i onu porodicu...kako su krenuli tako sam iskljucio. Spora radnjaa ove dve 1883 i 1923 su preteca Yeloustona..kako je sve pocelo
ja sam nemiran romantičar pa se pribojavam plave bojea gde nam je @.Gogilli. kako sam dosla ona nestade![]()