- Poruka
- 16.577
nemam kuću, nemam stan
Ja imam kucu,.. vidim voliš životinje,.. a ti ?

imam klupu

imam mačku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam kuću, nemam stan
Ja imam kucu,.. vidim voliš životinje,.. a ti ?
pa doći ćeš po mene u SD da me motorom odvezeš u ZRIspravio sam se,.. dok sam uklavirio,.. da se to može i drugačije čitati,.. ja pišem sa š đ ž ć č
Lepa ti je cica maca,.. jako je lepa..
Znači,.. dogovorili smo se sve,.. dolaziš u ZR,..( šta si u horoskopu?)
eto sve smo se dogovoriliImam drugare u SD,.. nisam bio odavno,.. ali prolazim tamo često,.. idemo odmah ( čim otopli malko) na Moravu,.. u Planu,.. u Pokajnicuili u Koporin
pa Ovan,.. šta bih drugo mogao biti,.. vaga mi odlično paše,.. najbolje,..
![]()
ljudi, ne može da se stavi reakcija![]()
,.. meni bilo neprijatno da pitam,.
Ti si jedina od svih
Nisam te razumeo, da, srce ide ako dugo držiš, jer je prvo u setu lajkova, ali ne mora tako,.. klikneš, otvori se set ideš kursorom naljudi, ne može da se stavi reakcija
srce ide kad držiš duže lajk a sad izlazi ovo
Kad donosim bambuse ?e radi.
zabagovalo garant.
tenkju
Ništa,.. ako mi bude šta trebalo u NS,.. ali msm da neće,..od katoličkog uskrsa 6,7 april pa nadalje do našeg
NS, Satelit
Hvalaaaa
Šta zauzvrat?!
Dobro jutro romantičari
Ups treba da napišem dobar dan ali kako kome je
Dan je sunčan i nasmejan, prelep,
Izvolite za svakoga ko svrati
![]()
Ja gost moram da izigravam domaćicu
Kakva je ovo kafana![]()
Mislim da zbog astrologije neće biti hepiend. Ono svi koji smo rođeni u nekih mjesec dana imamo dvije a4 strane zajedničkih osobina. Msm stvarno...Imam drugare u SD,.. nisam bio odavno,.. ali prolazim tamo često,.. idemo odmah ( čim otopli malko) na Moravu,.. u Planu,.. u Pokajnicuili u Koporin
pa Ovan,.. šta bih drugo mogao biti,.. vaga mi odlično paše,.. najbolje,..
..Mislim da zbog astrologije neće biti hepiend. Ono svi koji smo rođeni u nekih mjesec dana imamo dvije a4 strane zajedničkih osobina. Msm stvarno...
Čitao prijatelju,. i još 100-inak tih eminentnih i općepoznatih,. većinu imam u svojoj biblioteci,... ,... i Savu Skoka,.. i Denikena,..i Bibliju,.. i što je to sad bitno?@Plant ponavljam ti: batali astrologiju. Djevojka na koju si bacio oko može te otkačiti zbog tvog smaranja sa znakovima i planetama. Povedi razgovor sa djevojkom o muzici, filmovima, knjigama. Tako ćeš je osvojiti. Svaka budala može na trafici kupiti astrološki časopis. Pokaže se lafe jesi li čitao Dostojevskog, Pekića, pavića, Kapora, Kiša.
Ee, Gogili nemoj više da me muvaš,.. ja sam već smuvanVidim postaje zanimljivo
Napokon neko dešavanje u kafani
Još da otkrijemo ko tu koga muva![]()
i čestito i iskreno,.. i stvarno mi je žao,.. ali ako me neko startuje tako nisko,.. ničim izazvan,.. nisam znao šta drugo ili bolje da odgovorim,..Ovim je moje pisanje na ovoj temi završeno. Kad bi djevojka koju ovaj muva pristala da se smuva jako bi me razočarala. Amin.