"Romantic caffe" 2

• Začetnik teme Začetnik teme vecic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ja imam kucu,.. vidim voliš životinje,.. a ti ?​
nemam kuću, nemam stan :(
imam klupu :p
imam mačku :heart:

316101274_1215640545658686_7454637185821797495_n.jpg

od katoličkog uskrsa 6,7 april pa nadalje do našeg
NS, Satelit
Hvalaaaa🌱
Šta zauzvrat?!
Ništa,.. ako mi bude šta trebalo u NS,.. ali msm da neće,..

Banbusi se u principu razmnožavaju početkom juna, ili krajem maja,.. da budu u intenzivnoj vegetaciji, pa da brže zaraste rana ( koren moram seći, kada ih vadim), a može i da se stavi aktivni ugalj ili ćumur na rez (ranu) da se ne zagadi. I možeš i kada sadiš da staviš ćumura uz ranu na korenu. To spremi - ćumur.

Imam drugare u SD,.. nisam bio odavno,.. ali prolazim tamo često,.. idemo odmah ( čim otopli malko) na Moravu,.. u Planu,.. u Pokajnicu :rotf: ili u Koporin

pa Ovan,.. šta bih drugo mogao biti,.. vaga mi odlično paše,.. najbolje,..

:lakunoc:
Mislim da zbog astrologije neće biti hepiend. Ono svi koji smo rođeni u nekih mjesec dana imamo dvije a4 strane zajedničkih osobina. Msm stvarno...

@Plant ponavljam ti: batali astrologiju. Djevojka na koju si bacio oko može te otkačiti zbog tvog smaranja sa znakovima i planetama. Povedi razgovor sa djevojkom o muzici, filmovima, knjigama. Tako ćeš je osvojiti. Svaka budala može na trafici kupiti astrološki časopis. Pokaže se lafe jesi li čitao Dostojevskog, Pekića, pavića, Kapora, Kiša.

@Plant ponavljam ti: batali astrologiju. Djevojka na koju si bacio oko može te otkačiti zbog tvog smaranja sa znakovima i planetama. Povedi razgovor sa djevojkom o muzici, filmovima, knjigama. Tako ćeš je osvojiti. Svaka budala može na trafici kupiti astrološki časopis. Pokaže se lafe jesi li čitao Dostojevskog, Pekića, pavića, Kapora, Kiša.
Čitao prijatelju,. i još 100-inak tih eminentnih i općepoznatih,. većinu imam u svojoj biblioteci,... ,... i Savu Skoka,.. i Denikena,..i Bibliju,.. i što je to sad bitno?
I ti si bacio oko na istu ? :rotf:

Vidim postaje zanimljivo 🙃
Napokon neko dešavanje u kafani :jede2:

Još da otkrijemo ko tu koga muva 😁
Ee, Gogili nemoj više da me muvaš,.. ja sam već smuvan :) ....

..AmusingSourBubblefish-size_restricted.gif.

4286d9ad8d0db98bf8c1c28b3a24e7f0.jpg...

A, ovo mi deluje jako romantično,..
Ovim je moje pisanje na ovoj temi završeno. Kad bi djevojka koju ovaj muva pristala da se smuva jako bi me razočarala. Amin.
i čestito i iskreno,.. i stvarno mi je žao,.. ali ako me neko startuje tako nisko,.. ničim izazvan,.. nisam znao šta drugo ili bolje da odgovorim,..
ali razumem ja too,.. strasti ,.. sentiii,,..
"Kap španske krvi" :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back