"Romantic caffe" 2

• Začetnik teme Začetnik teme vecic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1617532197551.png

Гледам те у очи, као у огледало, бојим се да не изгубим свој одраз, не желим да будем само гост У сумрак ноћи и твоје судбине. Волим те, као што воле некада у животу, Као да сунце на свету није пре нас. Удаљио сам те од брига и ситних свађа И пронашао сам кључеве среће за тебе, пронашао сам за тебе. Љубав, попут сна, Срце кристално звоно, Твоју магичну „љубав“ поновићу тихим одјеком. Љубав, слична сну, Учинила је моју кућу срећном, Али супротно законима сна, Нека не престаје. Опраштам усамљеност и тугу, Рекли сте, никада им се нећу вратити, То се догађа само у слатком сну, Али љубав сада имамо у стварности. Не могу се изгубити у твојим очима, не можемо љубав заменити растанком. И по незамисливој цени и свом сну заслужио сам ову срећу да будем са тобом, да будем увек са тобом. Љубав, попут сна, Срце кристално звоно, Твоју магичну „љубав“ поновићу тихим одјеком. Љубав попут сна Усрећила ми је дом. Али супротно законима спавања Нека се то не завршава ... .. Љубав, попут сна, усрећила је моју кућу. Али супротно законима спавања, Нека се то не завршава.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back