РОЛИНГСТОНСИ НА СНИЖЕЊУ!!!

monti7-krstas:
:oops: Oćera si me malo u defanzivu bez razloga :-(
Sva moja komunikacjia sa tobom vodi se na nivou obostranog respekta baš zato što nijesi takav ka što si pomenuo. Takav odnos želim i dalje gradit. Radi te blizine u razmjeni mišljena s tobom smatram da ne moram vazda imati povučenu ručnu ;)

p.s.

Oba posta su bez te bez ove :|
Ma sve je okay... samo neka josh malo spushte tu cijenu.. bar na 30 eura ! ;)
To ocekujem tamo nedje 8. ili 9. jula :wink:

Strela:
Не волим ни Битлсе. Волим жешћи чвршћи рок звук, Цепелине, Дип Парпл, Дорсе, Хендрикса, Џенис, Билија, а сад ми се допадју овај Најт Виш и ту и тамо Лени Кравиц, мало подсећа на Хендрикса, само што је Хендрикс много јачи. 8-)
Поздрављам укус!

Али, ипак, иако јесу нешто "мекши", условно речено, волим и "Битлсе" из неких фаза.

(Иначе, од свих наведених, за мене је Џенис - бр. 1).

А "саме "Ролингстонсе" никад нисам нешто готивила.

Ja sam mislio da ce skupiti tih 70.000 zbog sezone,susednih drzava ali sve ispod 50.000 ljudi je blamiranje za Stones,onda neka izmisle neki razlog,npr.Dzeger bio kod Berara u NS-u da se raspita za ozvucenje a Jomini se zaleteo ko manijak pa sa Subaruom udario u njegov Bentley,gde je ovaj prosao nepovredjen sa obzirom na auto ali bas pred koncert u Budvi pa se malo prepao i ostao bez glasa do 14.7....

Norma Kampl:
Поздрављам укус!

Али, ипак, иако јесу нешто "мекши", условно речено, волим и "Битлсе" из неких фаза.

(Иначе, од свих наведених, за мене је Џенис - бр. 1).

А "саме "Ролингстонсе" никад нисам нешто готивила.

Што се Ролингстонса тиче уопште ми није јасно како опстају скоро 40 година, мислим како се нису посвађали? Битлси су се након пет година посвађали, чим су се појавиле жене, нарочито Јоко Оно, а ови се држе, додуше ту је тешка лова, то је друга димензија живота, коју ми обични смртници не можемо ни да замислимо...

Dobro volim i ja Stonse al ovi nasi preterase, kao oni su neko merilo jer de oni idu to je civilizacija i kultura a ostali su beduini. jesu veliki bend al ne bas toliko da im se uvlace u znate vec gde. valjda se Tadic i ostali pale na njih pa zato. mnogo mi je vaznije sto sam mogao da vidim Metaliku i Peperse ili Igija Popa nego njih. ako cemo muzicki ima mnooogo bendova koji uzivo bolje zvuce od njih

Back