magic flower
Domaćin
- Poruka
- 3.048
Trotinet konza!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trotinet konza!

Mukice.
Ja sednem na trotinet, a drugarica me gura.
Ja upravljam.
Naravno, to je bilo ranije.

Hihi.
Ne bih sad da pricam jednu pricu jer ne bi bilo lepo.
Decko ima umnih problema.
Samo cu reci da kad gura biciklu, cesto vice brm brm.
Ali je mnogo dobar i neiskvaren.

Sjeee...sto bi rekla AlyonA
Ma ne, on stvarno ima umnih problema.
Bolestan je.
Swe-shto-za-mene-konza-je-Wozd.....tako-da...
Wozd-konza.

?????Probaj da pišeš pametnije komentare,možda upali.jel-mozesh-da-prestanesh-da-me.citirash...i-posle-stavljash?????

)rolsue...one, sa sve kocnicom napred...Pa jesi li vozila rolsue ili rolere ? Jer lakse je voziti rolere ( inline rolsue ) nego one stare duble cross rolsue .

Swe-shto-za-mene-konza-je-Wozd.....tako-da...
Wozd-konza.
)rolsue...one, sa sve kocnicom napred...
trebalo mi je dosta vremena da ovladam tehnikom skretanja i kocenja. Imam i rolere, ali necu da ih vozim jer ih svi ostali takodje voze. Tako da su moje rolsue bile jedinstvene...![]()
Ja ovu danasnju omladinu uopste ne razumem!(ko da sam nesto mnogo starija, al ajde...)
prvo- sH nije Š
drugo- tj nije Ć
trece- cH nije Č
cetvrto- Q se ne ubacuje u tekst da zameni slog ku
peto- W (prestanite da koristite j*beno W)
sesto-X ne zamenjuje H
....uf...pogubih se....dakle, kupi pravopis srpskog jezika i prouci ga malo. Treba ti.
To je to sto se tice pravopisa. To se da popraviti. Nazalost, glupost nije tako lako izleciti.
Ja ovu danasnju omladinu uopste ne razumem!(ko da sam nesto mnogo starija, al ajde...)
prvo- sH nije Š
drugo- tj nije Ć
trece- cH nije Č
sesto-X ne zamenjuje H
....uf...pogubih se....dakle, kupi pravopis srpskog jezika i prouci ga malo. Treba ti.
To je to sto se tice pravopisa. To se da popraviti. Nazalost, glupost nije tako lako izleciti.
Munze konza!
Ja imam lose ecanje na trotinet, stalno sam skakao sa njim, i kad sam jednom skocio, izbio sam zub(donekle je istina)...A kad sam tek uzeo trotinet i poceo da vozim, pao sam i uletelo mi staklo u koleno...beda.![]()

prvo- sH nije Š
drugo- tj nije Ć
trece- cH nije Č
sesto-X ne zamenjuje H

)... vala, ne ludim za tim.