Roleri ili Skejtovi

Sjeee...sto bi rekla AlyonA :heart:

Ma ne, on stvarno ima umnih problema.
Bolestan je.

E onda...j.bg...
Nadam se da ce se oporaviti.
a13sn.gif

Swe-shto-za-mene-konza-je-Wozd.....tako-da...

Wozd-konza.

Ja ovu danasnju omladinu uopste ne razumem!(ko da sam nesto mnogo starija, al ajde...:lol:)
prvo- sH nije Š
drugo- tj nije Ć
trece- cH nije Č
cetvrto- Q se ne ubacuje u tekst da zameni slog ku
peto- W (prestanite da koristite j*beno W)
sesto-X ne zamenjuje H

....uf...pogubih se....dakle, kupi pravopis srpskog jezika i prouci ga malo. Treba ti.

To je to sto se tice pravopisa. To se da popraviti. Nazalost, glupost nije tako lako izleciti.

rolsue...one, sa sve kocnicom napred...:lol:
trebalo mi je dosta vremena da ovladam tehnikom skretanja i kocenja. Imam i rolere, ali necu da ih vozim jer ih svi ostali takodje voze. Tako da su moje rolsue bile jedinstvene...:sad2:

Vozila si duble cross rolsue ...
Tesko je danas imati jedinstvene roske ili rolsue , tako ako te to sprecava u voznji nemoj da vozis .

Ja ovu danasnju omladinu uopste ne razumem!(ko da sam nesto mnogo starija, al ajde...:lol:)
prvo- sH nije Š
drugo- tj nije Ć
trece- cH nije Č
sesto-X ne zamenjuje H

....uf...pogubih se....dakle, kupi pravopis srpskog jezika i prouci ga malo. Treba ti.

To je to sto se tice pravopisa. To se da popraviti. Nazalost, glupost nije tako lako izleciti.

Ovo si totalno bez veze napisala ... Mislis da ce iko da te poslusa ? Nece .

prvo- sH nije Š
drugo- tj nije Ć
trece- cH nije Č
sesto-X ne zamenjuje H

Mags, izvini, sve si ti to lepo rekla, ali zašto onda ne koristiš š umesto š, č umesto c i slično?

Drugima pamet soliš, a sama se ne pridržavaš toga.

Munze konza!:mrgreen:

Ja imam lose ecanje na trotinet, stalno sam skakao sa njim, i kad sam jednom skocio, izbio sam zub(donekle je istina)...A kad sam tek uzeo trotinet i poceo da vozim, pao sam i uletelo mi staklo u koleno...beda.:lol:

Ne volem trotinet.
Nije mi uzivanje da na svakih par sekundi mlataram nogu kako bi ovaj presao desetak metara.

A bas volim vratolomce na rolerima,kad god prodjem pored skate parka skapavam jer ne znam da vozim tako dobro .
Roller-street-shuffle-soul.jpg

Imam osecaj da je poljubio patos nakon ovoga:mrgreen:

prvo- sH nije Š
drugo- tj nije Ć
trece- cH nije Č
sesto-X ne zamenjuje H

Sjeee....koji hejt....ne volim ni ja w....al realno....sha fali ono shu? :brus:

ja se ozbiljno razmishljam da pochnem da pishem ovako.
i josh sa tj ili cj, mada lepshe mi izgleda cj,
jedino w i q i y ne mogu prevaliti preko tastature.

al' navika je čudna stvar, lakše mi da kucam latinična slova,
baš divno izgledaju. :)

inače, glupost nije teško izlečiva već je neuništiva. :D
tako kažu kud idijoti. :D

a, roleri ili skeitovi (:eek:)... vala, ne ludim za tim.
a i trotinet mi je bezveze... to mi nekako babački. :P

Back