gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
U ovim stihovima je vrag žena koju voli.![]()
Sta god..nije lepo prodavati sebe.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U ovim stihovima je vrag žena koju voli.![]()
Ne sudim,samo se drzim onoga sto je Isus rekao u Luki 17,3: Ако ти сагреши брат твој, накарај га; па ако се покаје, опрости му.
ahahah sta bi ovo znacilo...da je svaka muzika losa? jer u svakoj ima njegvog uticaja da je izpaci i da deluje tacno na one najmracnije delove uma...imada je tema rok muzika i satanizam, vidimo da se ovde pominju i narodnjaci i hip hop, ali verujem da je postavljac izdvojio samo rok jer on inace slusa cecu i sekuIstraživao sam delovanje intonacija i redosleda tonova na ljudski um, a isto tako i brzinu ritma i došao do iznenađujućih otkrića. Primetio sam da nije svako osetljiv na istu vrstu muzike, stoga sam inspirisao ljude da sastavljaju različite muzičke stilove. Uspeo sam muziku učiniti podsticajem na agresivnost poput heavy metal i rock muzike, na polni nemoral, poput hip-hop i dance muzike. Čak sam uspeo podstaknuti i osećaj uzvišenosti – oholost u ljudima putem ozbiljne muzike. Pojedinu muziku sam učinio odličnim povodom za posezanjem za drogama kako bi se upotpunio efekat ritmičkih opijajućih tonova, poput rave i techno muzike. Drugu muziku sam učinio odličnim povodom za korišćenje alkohola, poput raznih vrsta takozvane narodne muzike.
Muzika koja covjeka navodi da pravi gluposti ne moze biti dobra. Muzika treba da sluzi covjekovoj sreci,duhovnom uzdizanju a ne bacanju u depresiju,ocaj,jad.ahahah sta bi ovo znacilo...da je svaka muzika losa? jer u svakoj ima njegvog uticaja da je izpaci i da deluje tacno na one najmracnije delove uma...imada je tema rok muzika i satanizam, vidimo da se ovde pominju i narodnjaci i hip hop, ali verujem da je postavljac izdvojio samo rok jer on inace slusa cecu i seku
a sad ozbiljno...ako neko zeli da ucini "greh" da postupa lose prema ostalim ljudima, on ce to ciniti i sa muzikom i bez nje...muzika mu mozda moze osluziti kao inspiracija...setimo se mensona koji je u muzici bitlsa video predskazanja o apokalipticnom rasnom ratu..ali i bez muzike verujem da bi menson u necemu drugom video isto...
evo moj muzicki doprinos temi![]()
Muzika koja covjeka navodi da pravi gluposti ne moze biti dobra. Muzika treba da sluzi covjekovoj sreci,duhovnom uzdizanju a ne bacanju u depresiju,ocaj,jad.