Rok je mrtav.

Osoba koja kaze da je metal superiorni zanr, gubi svaki kredibilitet u diskusiji

koliko puta si morao da ponovis ovo u sebi da bi poceo da verujes u to? ajd reci ako imas muda da budes iskren

ali recimo da se vratimo nazad u vreme i pitamo nekog aristokratu koji od danasnjih zanrova mu se dopada, sta mislis sta bi rekao? svakako ne dzez. dzez bi ispljuvao samo tako.

Poslednja izmena od moderatora:
Lakonac, daleko je Vai od najboljeg gitariste. Poslusaj vrhunske jazzere, klasicare, flamenco gitariste.:)

Nećemo ovde o tome ko je najbolji gitarista.... otvorićemo temu za to ako treba... ako želiš otvori je... rado ću diskutovati na tu temu... SV možda nije najbolji ali nije ni daleko od te pozicije... flamenko gitaristi imaju drugi stil koji ostvalja jak utisak na gledaoca/slušaoca ali ta tehnika je daleko ispod tehnike SV, pogledaj i preslušaj malo šta SV radi... videćeš da savršeno vlada flamenko tehnikama...

Ali ako želiš priču o ovome otvori odgovarajuću temu... ovo je čist spam ovde... i Karen treba sve to da izbriše...

Mda
i ne znam šta će ovde rasprava o djezu. Kaka crna klasična muzika XX veka
Dobra muzika mora pre svega da bude lepa i kakve veze onda imaju priče o improvizacijama
Nije poenta muzike MUZIČAR/I ma kakav/vi on/i bio/li virtuozi improvizacije već MUZIKA...dobra muzika..LEPA.
sve ostalo je i dovelo do toga da je djez postao "elitna" umetnost.
što bi reko Del Boy- ne ide se na balet zato što se on ljudima svidja već zato da bi bili vidjeni tamo.
E tako je i sa djezom
Viva rok en ro :)

Mda
i ne znam šta će ovde rasprava o djezu. Kaka crna klasična muzika XX veka
Dobra muzika mora pre svega da bude lepa i kakve veze onda imaju priče o improvizacijama
Nije poenta muzike MUZIČAR/I ma kakav/vi on/i bio/li virtuozi improvizacije već MUZIKA...dobra muzika..LEPA.
sve ostalo je i dovelo do toga da je djez postao "elitna" umetnost.
što bi reko Del Boy- ne ide se na balet zato što se on ljudima svidja već zato da bi bili vidjeni tamo.
E tako je i sa djezom
Viva rok en ro :)
Ajde?! :zeek:

Šta nam napisa?! Jazz ne valja? Sluša se zbog neke vrste prestiža? Da ti kažem nešto iskreno, nisi ništa bolji od ovih koji tvrde da je rok mrtav. Sorry, ali je tako.

I što?! Šta fali da na ovoj temi pomenemo bilo koji pravac muzike, čisto radi poređenja? Piše negde da ne sme?

:rotf: Lepa?! Kakav ti je ovo argument? Kakav je to lepa muzika po tebi? A ovo za muzičare bolje da ne komentarišem. :fdlan: Ti virutozi su neretko i autori svoje muzike. :z;:

Nego, imaš li ti malo jače aršine? :zper: Nešto me nisi ubedio.

Batalite ovo za pedu i mišljenje, please. Forumašenje se, između ostalog, sastoji i od iznošenja, analiziranja i sukoba mišljenja.

Ajde?! :zeek:

Šta nam napisa?! Jazz ne valja? Sluša se zbog neke vrste prestiža? Da ti kažem nešto iskreno, nisi ništa bolji od ovih koji tvrde da je rok mrtav. Sorry, ali je tako.

I što?! Šta fali da na ovoj temi pomenemo bilo koji pravac muzike, čisto radi poređenja? Piše negde da ne sme?

:rotf: Lepa?! Kakav ti je ovo argument? Kakav je to lepa muzika po tebi? A ovo za muzičare bolje da ne komentarišem. :fdlan: Ti virutozi su neretko i autori svoje muzike. :z;:

Nego, imaš li ti malo jače aršine? :zper: Nešto me nisi ubedio.

Batalite ovo za pedu i mišljenje, please. Forumašenje se, između ostalog, sastoji i od iznošenja, analiziranja i sukoba mišljenja.
:pivce:

David Garrett, virtouz na violini. Pored klasične muzike kojom je još kao dete bio opčinjen, upao je i u rok vode. Tačnije, zavoleo je rok muziku malo kasnije. Violinu svira čini mi se od svoje četvrte godine, a ljubav prema roku je došla negde u osnovnoj školi čini mi se, po onome što sam o njemu čitala, ili u srednjoj, proveriću. Iz velike ljubavi prema ova dva žanra nastala su Dejvidove fantastične obrade mnogih poznatih rok pesama.

To što rok evoluira na ovaj način svakako ne znači da je mrtav. :zplez:

http://grooveshark.com/#!/s/We+Will+Rock+You/5jrN2p?src=5

E, sad. Ako mi neko bude tvrdio da ovaj violinista nije kompetentan da svojim muzičkim ukusom demantuje tvrdnju u naslovu ove teme, ja stvarno ne znam ko je. Znači, ovde imamo čoveka koji ne samo da razume i sluša klasičnu muziku, već je i uveliko izvodi. Muzički odlično potkovan i obrazovan. Voli rok. Kad neko takav ceni određeni žanr, svakako ga ne možemo svrstati u loš. Ovo o mtrvilu, više neću da komentarišem. Mislim, nadam se da neću morati. :mrgreen:

Karen_Souza;28365994 :rotf: Lepa?! Kakav ti je ovo argument? Kakav je to lepa muzika po tebi? A ovo za muzičare bolje da ne komentarišem. :fdlan: Ti virutozi su neretko i autori svoje muzike. :z;: .[/QUOTE:
Pa postavio sam ti ja dobru lepu muziku. Namerno baš njih. Imaš četiri momka, prosečnih ili možda i ispodprosečnih muzičkih mogućnosti (Ringo). Paul je svirao najviše instrumenata ali opet sasvim prosečno . Njia četvorica ni blizu pola virtuoza a svojom muzikom su može se reći obeležili XX vek.

Evo još malo dobre lepe muzike

Vecinu ovoga, mogu da odsviraju deca u nizoj muzickoj skoli pa čak i priučeni

Rokenrol je vise od muzickog pravca.On je nacin zivota.

Mrtav?Pucali su u njega.....ali besmrnost je u tragovima koji su ostavili EKV,Morison,Dzeni da ne nabrajam.

Kako je atentat izvrsen kod nas?
Evo emisije koja govori kako....

Rokenrol je vise od muzickog pravca.On je nacin zivota.

Mrtav?Pucali su u njega.....ali besmrnost je u tragovima koji su ostavili EKV,Morison,Dzeni da ne nabrajam.
:worth::klap:Nije...ne može da umre...samo je u hibernaciji....
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Back