ArnoldLayne
Iskusan
- Poruka
- 5.103
Ne mozes ukalupiti umetnost u takav tip teorija.
rok nije sranje
niti je vrhunac umetnosti
rok nije sranje
niti je vrhunac umetnosti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokushavanje od teorije [ koja samo to i treba da bude ] praviti zakone , i kalupiti sve u njih , i voditi se prema tim kalupiam da l je neshto kavlitetno il ne je idiotizam .
Nemo' slucajno da je neko reko da je njihov zanr shit ili da nije muzika!
Ne, teorija je nedokazan zakon.
Takodje teoritesanje nije donoshenje zakone , vec razmishljanej o nechemu , ono kao . . .
Ti nisi ni prochitao shta sam napisao il nisi shvatio , pa si uspeo neshto totaln odrugo da kazesh .

Naarvn oda jeste .
Sa istripovanim klincem nemam vishe zivce da se raspravljem .
Neću ti ukloniti ovaj post, iako bi trebalo. Nećemo o tvojim uvredama sada.Pitanje za Karen: istripovani klinac je dozvoljena uvreda dok glupi klinac nije? Znaci ako sad ja njega krenem da nazivam istripovanim klincem onda mi ne bi azurirala postove, je l tako? Mislim, ja razumem da su moje uvrede daleko mocnije, ali opet, to nije razlog.
Kakogod, steta sto se "diskusija" zavrsila.
User, decko polako. Tvoj stav je tipican za adolescenta koji misli da je popio svu pamet ovog sveta.
Vidim, sad si u fazi da je metal vrh muzike. To je ta Satriani, Vai faza... Samo mi reci kako je to recimo simfo metal kompleksniji od jazza?