Ројтерс: ЕУ отвара преговоре са Албанијом и Северном Македонијом

Решиће себи, али не и другима.

Шваба је један досадни хегемон.
Шалу на страну, ево један од малог милиона разлога зашто је покренут циркус Корона пардон вирус - Холанђани и Французи у "нормалним условима" ни у лудилу не би гласали да Албанија отвори преговоре и тако створи реалну шансу да уђе у ЕУ, а ни за Маћедонију нисам сигуран. Него као, "видите да треба сви Европљани да буду у ЕУ, безбедније је" и то. Чик сад да кажу Холанђани и Французи "нема проширења".
А што се тиче Србије, ми морамо у ЕУ (и НАТО) јер 1) статус вечитог кандидата је понижавајући за нас, а назад нема, 2) да не би постали руско-кинеска губернија у којој би владао неки мудри Јулин.
Значи бира се мање зло другарице и другови!
 
Poslednja izmena:
Zgrožen sam ovom informacijom.

Prvo, Srbija tamo ne pripada, ni prostorno, ni kulturno-istorijski .
Drugo, niko tamo ne zeli jos jednu vrecu oko vrata. Apsolutno im je nepotrebna Srbija.
Trece, ta EAU je miki-maus organizacija, sprdnja najobicnija. Recimo, Belorusija uvozi robu iz EU ili Ukrajine recimo, prepakuje je kao belorusku i onda izvozi u Rusiju. Rusija nista ne kaze povodom toga.

;)
 
Не верујем да су превелики износи, да скупимо нешто за мито, а нешто и за корупцију, паре да се постављач теме трајно пресели у земљу ЕУ и ОТАН, по избору, без права на повратак. Кад одоше толике џихадлије, пустиће ваљда и њега, ако се плати и само прикаже преписку са овог подфорума. Ја могу до 200 евра.
 
Prvo, Srbija tamo ne pripada, ni prostorno, ni kulturno-istorijski .
Drugo, niko tamo ne zeli jos jednu vrecu oko vrata. Apsolutno im je nepotrebna Srbija.
Trece, ta EAU je miki-maus organizacija, sprdnja najobicnija. Recimo, Belorusija uvozi robu iz EU ili Ukrajine recimo, prepakuje je kao belorusku i onda izvozi u Rusiju. Rusija nista ne kaze povodom toga.

;)
Sa oko 7 miliona stanovnika mi smo smesni za njih, kakva vreca oko vrata , ne bi nas osetili,
ionako nas izdrzavaju gatarbajteri i sverc kokaina....
 
Светска криза се креира за светску реконструкцију ...

Реконструкција ће одбацити све ЕУ, ЕАУ и остале измишљене Уније...

Од Уније до Уније, не знам само шта ће Рвати без тих АУ Унија ..., ми ћемо се накако снаћи !

Baš lijepo od tebe što brineš za Hrvate. Divan si. :heart:
 
Perfidni kvazi-evropski "evrounijatski" naslednici psihopatske Hitlerove Nemačke hoće da uguraju Vardarsku Makedoniju u EU pod dominacijom lokalnih genocidnih Velikošiptara iz takozvane samozvane "Iliride" kojima pomažu genocidni Velikošiptari iz privremeno okupiranog dela Srbije (JSP KiM) a kojima u genocidnom NATO antisrpskom bloku među ostalima pomažu i podmukli Vardarski Makedonci i totalitarno genocidnu Šiptariju, koja je nastala posle 1. balkanskog rata (1912-1913), a posle 2. balkanskog rata se je 1913 sa agresijom nekažnjeno enormno proširila na sever (na pravoslavnu srpsku teritoriju) i na jug (na pravoslavnu grčku teritoriju)! CCCC :rtfm:
 
Prvo, Srbija tamo ne pripada, ni prostorno, ni kulturno-istorijski . (...)
Не знам чему инсистирање на једној погрешној премиси.
Југославија односно Република Србија је пре злог Милошевићевог режима била више "Европа" од рецимо Грчке. Да сад занемаримо чињеницу да је на овом парчету Балкана зачета европска цивилизација а не у "Старој Грчкој" како се погрешно верује, и´ајде да се фокусирано на обичне и свакодневне ствари. На пример, моја маленкост је туристички била у Атини више пута осамдесетих. И премда и тамо има "европских" квартова, први пут сам тамо видео да се гајбе са воћем и поврћем држе на тротоару испред пиљаре што је у Србији у то време било незамисливо (нажалост, та појава у Србији почиње деведесетих са доласком Босанаца који су бежећи од војске овде на сваком ћошку отварали пиљаре, а са собом су из Босне донели и своје оријенталне навике). Иако је Грчка била чланица Европске Економске заједнице а Југославија чланица Покрета несврстаних, Грци су били Блиски Исток у поређењу са нама; да и не говоримо о нашем и њиховом тадашњем образовном систему -млади Грци су масовно студирали на Београдском универзитету не зато што је било јефтиније већ зато што многе факултете нису ни имали, да не говоримо о здравству, науци, уметности, популарној музици, архитектури, телевизијским садржајима, итд.
 
Poslednja izmena:

Back
Top