Rodžer Federer

Ko je najveći teniser svih vremena?

• Roger Federer

• Rafael Nadal

• Pete Sampras

• Novak Djokovic

• Andre Agassi

• Rod Laver

• Bjorn Borg

• John McEnroe

• Jimmy Connors

• Ivan Lendl

• Boris Becker

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
..bice,bice - mora...
Ej ,pa i nije lako imati sumu rvacicu nad glavom...nijeeee:ljutko:
a, protiv igre sa Marejem se drugo nije ni moglo ocekivati..mali poludeo od prosle godine..

....a dobro,sta je tu je, jos malo pa ce veci dogadjaji z:)

sad ce Nole da pocne da ih gazi sve redom(:Marej je odlican igrac i nema sta polako izrasta u velikog konkurenta,samo mu jos fali neki grend slem ili masters kup,uglavnom uz vodecu trojku Nadal,Djokovic, Federer,Marej je svakako najveci favorit u ovoj sezoni...sto se tice Conge on mi je nekako previse uveren u sebe poceo je svima da preti kao on sigurno osvaja AO,previse on prica,ima on potencijala da bude veliki teniser ali jos je daleko od Nadala,Federera,Djokovica pa i Mareja.Nas Novak je imao odlicnu sezonu iza sebe 1 grend slem,masters kup, i jos dva mastersa,plus bronzana medalja sa olimpijskih igara,stvarno svaka mu cast veliki sampion,nadamo se da ce tako nastaviti i u ovoj godini

Owako kada sam widela Federera na tw pochela sam da treniram tenis on jeste najbolji 100%,al ga prestizhe onaj mali prdonja Nadal,e da bog da mu pukle pantalone na sred mecha ili josh gore da bog da mu gacie upale u zadnjicu tako da ne mozhe da ix nikada izwadi-xixixixi.owe godine je poshteno pukao.psihichki je bio jako nestabilan za kondiciju nemam shta da kazhem.mislim da je psixa uticala i na taktiku par puta ali opet mislim da je za swe to kriwa bolest od koje je se izlechio neposredno pred pochetak owe 2008 sezone-mononukleoza.iskreno se nadam da cie su ubrzo wratiti na prwo mesto i da cie uskoro uci u tenisku kuciu u xol slawnix tenisera kao najbolji od swix......

Nesrecni Roger opet puce od Mareja danas. Mada to vise i nije nikakvo iznenadjenje, redovno se desava, hihi. Kao i obicno, dobio je prvi set, a onda kao i obicno poceo da gresi nenormalno.
Hoce li izdrzati do kraja sezone, ili ce se penzionisati ranije? :D:D:D

To je pravo pitanje?Nece on dugo izdrzati poraze pogotovo ako se budu ucestalo dogadjali.Sve zavisi od njegove igre ali mislim da nazalost ne moze vise od ovoga.A i Marej mu nabija strasan kompleks vec cetvrti mec ga dobija rezultatom 2-1

Meni bas i nije izgledalo da igra najbolje sto moze. Moze on da svede broj neiznudjenih gresaka(narocito onih iz bekhenda) na manji nivo cak i protiv Mareja.
Mene najvise brine to sto je od 2008. god. postojao jedan igrac(citaj Nadal) od koga je imao ,,blokadu" i koga nikako nije mogao da pobedi, a sad ih je dvoje.
S druge strane tu je i forhend koji mu je nekada bio sigurno oruzje, a sada vese ni na njega ne moze da se osloni.
Ali i pored svega, lepota njegove igre je neuporediva s igrom Mareja(a ni Nadala) tako da ja idalje navijam za njega svim srcem i nadam se boljim rezultatima:hej:

i pored sve lepote njegove igre danas je protiv mareja delovao nekako nemocno.poceo je da pokazuje da se nervira sto nije bas karakteristicno za njega.bila sam ubedjena da ce se u finalu naci roze i rafa.ovako nemam bas volju da gledam.z:cry:

Back