Garwor
Poznat
- Poruka
- 7.170
Noletovci i Nadalovci ce svakako doci na to vidjenje uzdignuta cela (jer vec do sad imamo po jedan gs). A Rogerovci...mozda 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
steta samo sto ga djokovic nece sacekati u polufinalu , EVENTUALNO Nadal u finalu..Hehehheheh,samo ti zezaj,videcemo se posle Vimbldona![]()

Ako je ona najveci,ja sam Bred Pit.Svi se nesto loze na tog Federera...ako je Nole 3 na svetu sa 19 godina,sta ce da bude sa 25?Mozda je Rozer trenutno,ali ce se u narednih 4,5 godina sve promeniti.

Koja gomila gluposti na jednom mestu....Pa sta ako je Nole treci sada,pa sta ako bude bio i drugi za mesec-dva....Daj Boze da nas Nole za neku godinu obraduje prvim mestom(kad se kralj povuce),ali to nista ne mora da znaci.Za Marata Safina je sam Sampras rekao da moze d abude bolji od njega,a gde je Safin,realno,sada?Moze da pobedi koga koce,ali ga boli briga.Ko kaze da se tako nesto nece desiti i sa Noteom?
I ko kaze da se za 2 godine nece pojaviti novi Nole,novi Rafa,ne daj Boze,novi Federer i uporpasti planove nekoliko forumasa koji planiraju osvajanje sveta sa Noletom![]()
![]()
![]()
hej, ko ti je rekao za te planove?! i kakve veze ima nole sa njima?!![]()
Ima onaj neki Amer..neshto na H..dete ima 15 godina a vec dobilo svoj prvi mech na ATP touru.
A poredjenje Safina i Novaka bash i nije na mestu...Safin nikada nije vezao dva velika turnira poshteno da dogura daleko a Nole vec u 21. ima pet uzastopnih bar polufinala na GS zaredom ...