Rodžer Federer

Ko je najveći teniser svih vremena?

• Roger Federer

• Rafael Nadal

• Pete Sampras

• Novak Djokovic

• Andre Agassi

• Rod Laver

• Bjorn Borg

• John McEnroe

• Jimmy Connors

• Ivan Lendl

• Boris Becker

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Hvala Blondi..Samo drugu mogu da vidim..Ajde postavi tj ispravi linkove.Federer lici na oca..oci,obrve,nos..

federerfamily.jpg

0508sk_birthday_filtered_sml_2692.jpg

federer8615gx3.jpg

123456ho2.png

Pozdrav Srletu!

Dakle jedna velika karijera se zavrsava, Roger odlazi u istoriju, Rafa je najveci (dok ga Nole ne omlati).

Mogu samo da podsetim Srleta i ostale Rogerove navijace, na svoje reci od proslog vimbldona, da Roger vise nece pobedjivati Rafu cak ni na travi.

Pozdrav Garworu :D :D :D

Jedna veliak karijera samo ima malu pauzu,i onda ce se probuditi jaci nego ikad :D

Za travu,zna se-kad vrate onu normalnu,vimbldonsku,a ne ovu sa Marakane,onda ce Federer opet biti vladar.Do tada,svasta moze da bude-mozda da i Tipsa uzme neki Vimbldon ;)

hm.. Federer

nakon proslogodisnjeg meca dugo sam gledao u jednu tacku,svestan sta je Rafa propustio zbog mnogih faktora... medjutim,u glavi mi je samo odzvanjalo ono sto je Fedja rekao a sto sam ovde mnogo puta i ponovio. i zaista,uzeo je na vreme petu titulu (i ako je,u inat Borgu) a sada je red da ih neverovatni Spanac odnosi redom...

razumem njegov izraz lica sinoc jer je bio na korak od 6. uzastopnog trofeja sto ce tesko iko uraditi (mada se ovaj moj nesto nameracio :D) ipak,zna on veoma dobro kakav ga je igrac pobedio i to ce mu biti jedina uteha (ako ju je moguce naci).. kao sto sam i Srletu rekao,dosta je bilo pobeda u taj brejkovima.. dva prolse godine i dva ove. bilo bi malo previse

4 godine se kolju a nikad nisu uputili nijednu ruznu rec jedan drugom,nijedna izjava ili bilo sta drugo. dakle,Rafa je Fedju morao da postuje kad su poceli da igraju a uskoro se postarao da i sam zadobije postovanje od najveceg!!!

iskreno se nadam da ce dva najveca majstora ove igre sledece godine ukrstiti rekete u novom finalu

najvece finale najveceg turnira i predaja trofeja u velikoj noci sjajnog Rafe

Poslednja izmena:
Nadam se iskreno da gresis :D :D :D Ipak bih voleo da vidim Federera sa 8 trofeja Vimbldona,samo da pretekne Samprasa ;)

A inace,ni ja se ne secam da je ikad Federer nesto ruzno rekao za Rafu,naravno,ni suprotno! Tako to rade ozbiljni momci,vrhunskog kalibra ;)

ehm,a ja se nadam da ce Djokovic da malo pokvari te planove da se Rafa i Roze stalno vidjaju u finalima...
dokazao je da moze,a sad krece serija turnira na cvrstoj podlozi...cvrsto verujem da Novak moze do svog drugog grend slema na US openu...ili do zlata na olimpijadi,ova sezona je jako neizvesna videcemo sta ce do kraja biti

pa dobro jeste vimbldon najveci turnir...ali nisu ni ostali grend slemovi nebitni...
a sto se tice vimbldona Djokovicu ce zaista biti jako tesko da ga osvoji pored ove dvojice,ali mora da veruje u sebe, i da manje prica kako je Federer u krizi a vise da se fokusira na svoju igru...

Ako racunamo gde je sve igrao finala,Federer i da vise nista ne osvoji moze se o nejmu govoriti kao najvecem svih vremena,mada ce onda uvek postojati nedoumice...Da li jeste,da li nije..Ali relano,samo ove godine je na sljaci odigrao tri finala sa Nadalom,naravno,Rafa je sve to uzeo,ali mora se priznati da je i Federer igrao sa verovatno najvecim sljakerom svih vremena,tamo da one price da on na sljaci nije dovoljno dobar padaju u vodu!Uostalom,koji je teniser igrao 3 puta zaredom fonale Roland Garosa? Verovatno se moze nabrojati na prste jedne ruke,Borg,Rafa,Federer,mozda je jos nekog us.alo...

A to da Rafa ide krupnim koracima ka velikoj legendi,tu nema sta..5 GSa sa 22 godine,malo li je?Plus,11 Mastersa,gotovo 30 turnira...Bice interesatno u narednih 5 godina....

mislim da mu je uteha sto je gubio od ubedljivo najveceg sljakera (Borg i Viljas to mozda nece priznati ali je tako)

ja bih cak stavio Borga pre Samprasa jer je ono sto je radio u Parizu i Londonu cudesno a setite se samo koliko ima izgubljenih finala US Opena. sa druge strane,ludak nikad nije hteo da ide na zavrsni AO dok ne osvoji prva tri (sto naravno nikad nije uradio i ima samo jedno skromno ucesce u zemlji kengura)

Back