Rodžer Federer

Ko je najveći teniser svih vremena?

• Roger Federer

• Rafael Nadal

• Pete Sampras

• Novak Djokovic

• Andre Agassi

• Rod Laver

• Bjorn Borg

• John McEnroe

• Jimmy Connors

• Ivan Lendl

• Boris Becker

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sad slede Sinsinati,US,Madrid i Pariz..Prosle godine je puko od Mareja u cetvrtfinalu,tu ce verovatno da uhvati neki bod,US brani,Madrid...Sta je uradio u Madridu????A za Pariz znam da nije ni ucestvovao...Igrace jos u Japanu,i to brani,kao i kod kuce...Boga mi,u naredna 2,3 turnira moze da potvrdi prvo meso ili da ga debelo zakomplikuje.

Slazem se sa Srletom, Roger placa danak velikom broju poena od prosle godine koje mora da brani.
U Cincinatiju i Parizu mozemo ocekivati da nakupi bodova. Mada...:D koliko je vec izgubio puta ove godine, mislim 5 puta? Ako ovako nastavi, mozda izgubi jos neki turnir? Ne znam kakve su podloge na preostalim turnirima? Na betonu ce ga biti tesko dobiti, mozda na nekoj sporijoj podlozi.

Marge:
Hoces da kazes da ce Nole osvojiti duplo vise titula od Nadala za godinu dana?!? Tesko...
Ne, nego mislim da ce sve te titule koje su uzimali njih dvojca da se ravnmernije raspodele izmedju njih dvojce i Noleta! To je realno, cak sada nije ni tolika razlika izmedju Nadala i Federera u kvalitetu igre!
Sad ce jos neko da kaze kako Federer nije bas dobro igrao na turniru, pa mi se samo cini!

slazem se sa jocom. prva trojica po igrama dugo nisu bila ovako blizu. i nole ne treba da osvaja duplo vise turnira od federera. dovoljno je da osvoji polovinu, jer ce federer onda polovinu izgubiti! svasta moze da bude do kraja sledece godine na vrhu... poeni se staaalno menjaju, jako brzo dobijaju i gube.

Bas tako! Medjutim,morate da priznate da Federeru bas treba jedna ovakva,nazovimo to polu-uspesna sezona(ako se sezona sa 2 GS a mozda i 3 moze tako nazvati)Zasto?Sledece godine imace dosta prostora za osvajanje bodova,a to je ipak vrlo bitno.Svojevremeno je Sampras bio cak 6 godina prvi upravo tako sto nikad nije uzeo vise od 2 GS godisnje i 3 Mastersa.Znaci,sa ostalim turnirima uzme 7,8 trofeja godisnje i sve rivale drzi na finoj razdaljini :D
Interesantno,ovo je prvi poraz Federera na brzoj podlozi posle mnoooooooooooogo dugo vremena!Razmislite kad je poslednji put izgubio na podlozi koja nije sljaka?Ja mislim prosle godine u Sinsinatiju!
O da,do kraja godine samo se igra na brzoj podlozi :D :D :D

To mu ide u prilog, ima dobar servis. Videli smo koliko je ubijao Djokovica servisom. Ali kad mu Nole vrati servis i kad pocne razmena udaraca, tu vec Nole ima bolje sanse. A i Nadal je bolji u razmeni udaraca, samo servis da uvezba.
A mozda se i Canes pojavi, makar u publici? :D

eh. nek i novaku sinsinati bude poslednji poraz na brzoj podlozi :D a federer i da je osvojio sve zivo ove godine, istina je da bi sledece godine mozda umesto osvajanja nekih propustenih turnira- gubio poene. ali imao bi vise poena pa kada bi ih i gubio, doslo bi na isto kao kada bi sledece godine osvajao ono sto ove nije. moze dobro da mu dodje samo psiholoski- da vidi kako jos uvek tu i tamo dobija nove bodove. :)

Federer u polufinalu,6:3,3:6 i 6:2! U sustini veoma lagan mec,samo mi nije jasno sta je radio u drugom setu-kao da nije bio on...Ponekad mi se cini da se covek samo iskljuci u nekom periodu igre i op,izgubi set. Sledeci protivnik Lejton Hjuit.Posto je ovo vec vrlo ozbiljan protivnik,nadam se da se nece "iskljuciti" ni u jednom periodu meca :D :D :D

ja necu da se prozivam i ako budem online... previse mi je svejedno ko ce da pobedi. ali kada opet budu igrali nole i federer, tu sam da podrzim noleta (koliko se secam, ti si po svaki cenu uz federera?)... Izdajice :P :)

Hehhehhehe po svaku cenu! Znam,nije patriotski,ali ja navijam za igraca,ne za zemlju iz koje je igrac. Ako bi igrala Srbija sa Svajcarskom,e tu bi vec svim srcem bio uz nase(izuzev Tipsarevica).
O da,prvi set 6:3 za Rozea,tek da se zna ;)

Dobi Roze Hjuita...Ali kako...Kao i protiv Noleta imao covek mec loptu i izgubi na kraju set...Posle imao minus od jednog gema,pa visak,pa opet taj brejk...Tu nije ni trebao da igra,5 lopti Lejton poslao u mrezu.Ocaj od forme,nekad je gazio Hjuita ko malu macu.Ali interesantno je da i kad odigra slabo,dodje do finala.Ipak se zna ko je najbolji ;)

DivljaMacka:
Upravo je stuko James Blake-a 6-1 6-4 u finalu mastersa u sinsinatiju Sada postoji samo teoretska sansa da ne zavrsiti kao broj 1 i ove sezone
Da li postoji i teoretska sansa...? Mozda, da ga neko stuce u prvom kolu US opena i da US open dobije Nadal, a da usput dobije i sve turnire do kraja godine (Nadal)... I da Federer svaki turnir zavrsi u prvom kolu... :roll:

Back