polarnimeda
Iskusan
- Poruka
- 5.266
danak ili ne... on ne pada ispod 7000 bodova (gde je tu opustanje?), pa ko zeli da ga stigne... samo napred..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 koliko je vec izgubio puta ove godine, mislim 5 puta? Ako ovako nastavi, mozda izgubi jos neki turnir? Ne znam kakve su podloge na preostalim turnirima? Na betonu ce ga biti tesko dobiti, mozda na nekoj sporijoj podlozi.
  koliko je vec izgubio puta ove godine, mislim 5 puta? Ako ovako nastavi, mozda izgubi jos neki turnir? Ne znam kakve su podloge na preostalim turnirima? Na betonu ce ga biti tesko dobiti, mozda na nekoj sporijoj podlozi.Hoces da kazes da ce Nole osvojiti duplo vise titula od Nadala za godinu dana?!? Tesko...joca111:Za godinu dana , Boze zdravlja ,ce se na prvom mestu smenjivati Nadal, Federer i Nole!
Ne, nego mislim da ce sve te titule koje su uzimali njih dvojca da se ravnmernije raspodele izmedju njih dvojce i Noleta! To je realno, cak sada nije ni tolika razlika izmedju Nadala i Federera u kvalitetu igre!Marge:Hoces da kazes da ce Nole osvojiti duplo vise titula od Nadala za godinu dana?!? Tesko...

a federer i da je osvojio sve zivo ove godine, istina je da bi sledece godine mozda umesto osvajanja nekih propustenih turnira- gubio poene. ali imao bi vise poena pa kada bi ih i gubio, doslo bi na isto kao kada bi sledece godine osvajao ono sto ove nije. moze dobro da mu dodje samo psiholoski- da vidi kako jos uvek tu i tamo dobija nove bodove.
 a federer i da je osvojio sve zivo ove godine, istina je da bi sledece godine mozda umesto osvajanja nekih propustenih turnira- gubio poene. ali imao bi vise poena pa kada bi ih i gubio, doslo bi na isto kao kada bi sledece godine osvajao ono sto ove nije. moze dobro da mu dodje samo psiholoski- da vidi kako jos uvek tu i tamo dobija nove bodove. 

Jel veceras u 19h na Sport Klubu? Hoce li neko biti online da se prozivamo
 Jel veceras u 19h na Sport Klubu? Hoce li neko biti online da se prozivamo 

Da li postoji i teoretska sansa...? Mozda, da ga neko stuce u prvom kolu US opena i da US open dobije Nadal, a da usput dobije i sve turnire do kraja godine (Nadal)... I da Federer svaki turnir zavrsi u prvom kolu...DivljaMacka:Upravo je stuko James Blake-a 6-1 6-4 u finalu mastersa u sinsinatiju Sada postoji samo teoretska sansa da ne zavrsiti kao broj 1 i ove sezone