DELIJE HN
Ističe se
- Poruka
- 2.310
доби федерер 3:1 у сетовима!
ајмо да славимо!хехех
ајмо да славимо!хехех
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Niko ne mlati...bar ja ne primecujem..._ILIJA__:auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu , svasta li mlatiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
cccc , i kazes niko ne mlatiBillie Jean:Ne bih volela da pobedi neuroticni neandertalac !!!![]()
Ja samo kazem svoje misljenje...Posto se nije slozilo sa tvojim,odmah mlatim !!!_ILIJA__:cccc , i kazes niko ne mlati

Garwor:Dr Garwor, psiholog buducih bivsih sampiona:
Bravo Rodzere! 5 titula zaredom, postigao si sjajan uspeh, mora da si jako srecan.
Ali rodjaci, taj covek bas i ne ume da se raduje, zar ne? K'o da ga je metak pogodio, ispustio reket i poceo da se valja po zemlji i da place, k'o neka pi.kica. Bas je delovao pateticno. Problem emocija, kao sto pricam vec duze vreme.
Osim toga, Nadal je bolje igrao, i priznajte, da ste pred kraj poceli da osecate da je spanac zasluzio pobedu. Ja jesam i to od pocetka. Onakav trud Nadala, precizni udarci, dobri napadi, cak je promenio svoj stil i izlazio na mrezu i pravio poene, pa onoliko poena iz odbrane, covek grize do kraja, pravi sportista, alal vera. Nadigrao je Rodzera u skoro svim elementima, osim u servisu, sto je jedino drzalo svajcarca u mecu. Primetili ste da kad dodje do razmene udaraca sa linije Nadal uglavnom napadne i osvoji poen. Mora se priznati da su i sudije bile pomalo naklonjenije Rozeu. I sve je islo super za Nadala, ali posle treceg i petog gema poslednjeg seta, kad je u oba imao brejk lopte, pa izgubio gem, stao je, verovatno misleci 'kad nece, ono bas nece', i prvi servis mu je nacisto oslabio, nije mogao ni jedan da ubaci, tad je vec bilo gotovo. Jednostavno, nije imao ni srece u ta dva seta. Roze je to osetio i tek tad zaigrao bolje, i to je ona njegova dusevna hrana, kad se protivnik preda.
Do nedavno sam navijao za Rodzera, zbog dobre igre i tehnike, ali ne mogu vise da ga gledam kako pozira po terenu i glumi neku dosadu. U zadnja dva medjusobna meca mislim da je Nadal vise tehnicki pokazao, a da ne pricam o borbenosti. Zato kazem, svaka cast Nadalu, mislim da ga Roze vise nece pobedjivati.

Garwor:Da, ja sam navijao do pre dva meca za Federera, ali cak i pre toga mi se nije svidjalo njegovo ponasanje, i kritikovao sam ga dosta puta u ovoj temi. Federer ima LEPSI forhend i bekhend, ali Nadalovi su BOLJI, precizniji.
A to sto ne trenira sa trenerom, pa sto ne trenira? Para ima, ocigledno je nesto u glavi. Ili misli da je bozanstvo, ili ne moze sa ljudima.

svaka cast na postu.. znaci da nadal popravi servis i to je zbogom federeru.. ovo mu je 5 ali i zadnji wimbledon... 8-)Garwor:. Problem emocija, kao sto pricam vec duze vreme.
Osim toga, Nadal je bolje igrao, i priznajte, da ste pred kraj poceli da osecate da je spanac zasluzio pobedu. Ja jesam i to od pocetka. Onakav trud Nadala, precizni udarci, dobri napadi, cak je promenio svoj stil i izlazio na mrezu i pravio poene, pa onoliko poena iz odbrane, covek grize do kraja, pravi sportista, alal vera. Nadigrao je Rodzera u skoro svim elementima, osim u servisu, sto je jedino drzalo svajcarca u mecu. Primetili ste da kad dodje do razmene udaraca sa linije Nadal uglavnom napadne i osvoji poen. Mora se priznati da su i sudije bile pomalo naklonjenije Rozeu. I sve je islo super za Nadala, ali posle treceg i petog gema poslednjeg seta, kad je u oba imao brejk lopte, pa izgubio gem, stao je, verovatno misleci 'kad nece, ono bas nece', i prvi servis mu je nacisto oslabio, nije mogao ni jedan da ubaci, tad je vec bilo gotovo. Jednostavno, nije imao ni srece u ta dva seta. Roze je to osetio i tek tad zaigrao bolje, i to je ona njegova dusevna hrana, kad se protivnik preda.
Do nedavno sam navijao za Rodzera, zbog dobre igre i tehnike, ali ne mogu vise da ga gledam kako pozira po terenu i glumi neku dosadu. U zadnja dva medjusobna meca mislim da je Nadal vise tehnicki pokazao, a da ne pricam o borbenosti. Zato kazem, svaka cast Nadalu, mislim da ga Roze vise nece pobedjivati.