DELIJE HN
Ističe se
- Poruka
- 2.310
доби федерер 3:1 у сетовима!
ајмо да славимо!хехех

ајмо да славимо!хехех
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 Ne bih volela da pobedi neuroticni neandertalac !!!
 Ne bih volela da pobedi neuroticni neandertalac !!!  
Niko ne mlati...bar ja ne primecujem..._ILIJA__:auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu , svasta li mlatiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

cccc , i kazes niko ne mlatiBillie Jean:Ne bih volela da pobedi neuroticni neandertalac !!!

Ja samo kazem svoje misljenje...Posto se nije slozilo sa tvojim,odmah mlatim !!!_ILIJA__:cccc , i kazes niko ne mlati

:
 :Garwor:Dr Garwor, psiholog buducih bivsih sampiona:
Bravo Rodzere! 5 titula zaredom, postigao si sjajan uspeh, mora da si jako srecan.
Ali rodjaci, taj covek bas i ne ume da se raduje, zar ne? K'o da ga je metak pogodio, ispustio reket i poceo da se valja po zemlji i da place, k'o neka pi.kica. Bas je delovao pateticno. Problem emocija, kao sto pricam vec duze vreme.
Osim toga, Nadal je bolje igrao, i priznajte, da ste pred kraj poceli da osecate da je spanac zasluzio pobedu. Ja jesam i to od pocetka. Onakav trud Nadala, precizni udarci, dobri napadi, cak je promenio svoj stil i izlazio na mrezu i pravio poene, pa onoliko poena iz odbrane, covek grize do kraja, pravi sportista, alal vera. Nadigrao je Rodzera u skoro svim elementima, osim u servisu, sto je jedino drzalo svajcarca u mecu. Primetili ste da kad dodje do razmene udaraca sa linije Nadal uglavnom napadne i osvoji poen. Mora se priznati da su i sudije bile pomalo naklonjenije Rozeu. I sve je islo super za Nadala, ali posle treceg i petog gema poslednjeg seta, kad je u oba imao brejk lopte, pa izgubio gem, stao je, verovatno misleci 'kad nece, ono bas nece', i prvi servis mu je nacisto oslabio, nije mogao ni jedan da ubaci, tad je vec bilo gotovo. Jednostavno, nije imao ni srece u ta dva seta. Roze je to osetio i tek tad zaigrao bolje, i to je ona njegova dusevna hrana, kad se protivnik preda.
Do nedavno sam navijao za Rodzera, zbog dobre igre i tehnike, ali ne mogu vise da ga gledam kako pozira po terenu i glumi neku dosadu. U zadnja dva medjusobna meca mislim da je Nadal vise tehnicki pokazao, a da ne pricam o borbenosti. Zato kazem, svaka cast Nadalu, mislim da ga Roze vise nece pobedjivati.

Garwor:Da, ja sam navijao do pre dva meca za Federera, ali cak i pre toga mi se nije svidjalo njegovo ponasanje, i kritikovao sam ga dosta puta u ovoj temi. Federer ima LEPSI forhend i bekhend, ali Nadalovi su BOLJI, precizniji.
A to sto ne trenira sa trenerom, pa sto ne trenira? Para ima, ocigledno je nesto u glavi. Ili misli da je bozanstvo, ili ne moze sa ljudima.

svaka cast na postu.. znaci da nadal popravi servis i to je zbogom federeru.. ovo mu je 5 ali i zadnji wimbledon... 8-)Garwor:. Problem emocija, kao sto pricam vec duze vreme.
Osim toga, Nadal je bolje igrao, i priznajte, da ste pred kraj poceli da osecate da je spanac zasluzio pobedu. Ja jesam i to od pocetka. Onakav trud Nadala, precizni udarci, dobri napadi, cak je promenio svoj stil i izlazio na mrezu i pravio poene, pa onoliko poena iz odbrane, covek grize do kraja, pravi sportista, alal vera. Nadigrao je Rodzera u skoro svim elementima, osim u servisu, sto je jedino drzalo svajcarca u mecu. Primetili ste da kad dodje do razmene udaraca sa linije Nadal uglavnom napadne i osvoji poen. Mora se priznati da su i sudije bile pomalo naklonjenije Rozeu. I sve je islo super za Nadala, ali posle treceg i petog gema poslednjeg seta, kad je u oba imao brejk lopte, pa izgubio gem, stao je, verovatno misleci 'kad nece, ono bas nece', i prvi servis mu je nacisto oslabio, nije mogao ni jedan da ubaci, tad je vec bilo gotovo. Jednostavno, nije imao ni srece u ta dva seta. Roze je to osetio i tek tad zaigrao bolje, i to je ona njegova dusevna hrana, kad se protivnik preda.
Do nedavno sam navijao za Rodzera, zbog dobre igre i tehnike, ali ne mogu vise da ga gledam kako pozira po terenu i glumi neku dosadu. U zadnja dva medjusobna meca mislim da je Nadal vise tehnicki pokazao, a da ne pricam o borbenosti. Zato kazem, svaka cast Nadalu, mislim da ga Roze vise nece pobedjivati.