Rodžer Federer

Ko je najveći teniser svih vremena?

• Roger Federer

• Rafael Nadal

• Pete Sampras

• Novak Djokovic

• Andre Agassi

• Rod Laver

• Bjorn Borg

• John McEnroe

• Jimmy Connors

• Ivan Lendl

• Boris Becker

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ovo zvuci kao Moderna... :hahaha:

Vidis, nekada si morao da stavis apostrof ili zamenis slovo kada pises neku ovako glupu rec koja u sebi sadrzi rec koja mora biti cenzurisana... Ali izgleda da danas moderatori svasta tolerisu... ;)

Ta reč nije psovka, nego je tvoje znanje engleskog jezika vrlo ograničeno :D
Da se ne mučiš, to znači bukvalno ulizica, šlihtara, i nema veze sa polnim organima :D

- - - - - - - - - -

Borise, ma to je Moderna, garant... :D

O čemu ti bulazniš? :D

Da se ne mučiš, to znači bukvalno ulizica, šlihtara, i nema veze sa polnim organima :D

...jel ti to nama OPET malo lagish :D...
rider naravno nije psovka ali kada ste vec par puta...ti&co pomenuli te neke d**k ridere...onda je jako lako zakljuciti na sta mislite :mazi:...

nemoj opet, molim te :lol:...

Dobro ja znam sta to znaci, ali ti ili ne zelis da ukapiras neke stvari ili moraju da ti se nacrtaju... ;)

O čemu ti bulazniš? :D

Nemam pojma. Glume neku staru ekipu, a ja otkad sam na ovim temema nisam video nikog od njih :D Garant su bili Federerovi fanovi, pa su od 2011 postali No2etovi fanovi :D

O cemu bulaznim??? :D Cim ti ne znas ko je Moderna znaci da si dosao na podforum tenis 2011. godine... :mazi:

A zašto se to nisi pitala kada se omalovažavao jedan teniser, sportista, a pre svega čovek... golube... pardon, golubice :lol:

Hmmmmm, a ko je to omalovazavao jednog tenisera???

- - - - - - - - - -

:lol:

dickriding-blk.jpg

Nemam pojma. Glume neku staru ekipu, a ja otkad sam na ovim temema nisam video nikog od njih :D Garant su bili Federerovi fanovi, pa su od 2011 postali No2etovi fanovi :D

Hajde baci pogled na ostale teniske teme, kad već pokušavaš da pametuješ? :D Proveri kada sam tamo pisao :D

Evo da te citiram jos jednom... Kazes nemas pojma, pa naravno da ne znas jer si poceo da postujes kad smo mi uveliko otisli sa podforuma (2011. godine)... ;) Cudi me da je jedan tako veliki fan Rodzera Federera poceo da postuje na drugim temam mnog pre nego sto se osvrnuo na njegovu... ;)

Evo da te citiram jos jednom... Kazes nemas pojma, pa naravno da ne znas jer si poceo da postujes kad smo mi uveliko otisli sa podforuma (2011. godine)... ;) Cudi me da je jedan tako veliki fan Rodzera Federera poceo da postuje na drugim temam mnog pre nego sto se osvrnuo na njegovu... ;)

Vidiš, u to vreme sam uglavnom pisao na politici, i na eventualno Meč Lopti... Tek kasnije sam se uključio na ostale sportske teme :D

Jel ste vi maloletni svi ili na na nivou trogodisnjeg deteta da mora da vam se 100x govori jedno te isto
Ne vredjajte se medjusobno i ne provocirajte se i ne ponavljajte se kao papagaji jedno te isto, a onda
sve to prijavljujete.....Stvarno vas opominjem jos jednom...

Prethodnih dana se cela prepiska svodila na pljuvanje mene i pogađanje čiji sam klon ili šta već... To što sam ja odgovarao na te gluposti nije vređanje, nego samoodbrana.

To sa klonovima vam je specijalitet a nije vase da o tome diskutujete
i nikako da to shvatite...ako smatrate da je neciji klon vi prijavite..
to je bar jasno ko dan i prosto ko pasulj...:D

Back