Gold Roger
Domaćin
- Poruka
- 4.073
aka cirkus ekipaKome to "vama"? Pa ja nisam spominjao nikakve klonove, nego ova nova stara ekipa![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aka cirkus ekipaKome to "vama"? Pa ja nisam spominjao nikakve klonove, nego ova nova stara ekipa![]()

Ubio ga

Jeste,i to je bilo poprilicno brutalnoGledao sam samo prvi set i otišao na basket...Nije valjda nepobedivi i najbolji teniser univerzuma izgubio?![]()

Jeste,i to je bilo poprilicno brutalno
Ceo 2. set se glumio povredu![]()

Djokovic u top formi gubi od matorog Federera koji vec dvije godine igra najgori tenis u karijeri. To je sramota na kub. Zamisli sta bi mu uradio Federer iz 2005-2006.Sad nek još neko kaže da je Nole bolji teniser nego Federer što je bio u top formi sa 24-25 godina![]()
![]()
![]()
Doduse, i jeste ga razvaljivao u periodu 2007-2010.Djokovic u top formi gubi od matorog Federera koji vec dvije godine igra najgori tenis u karijeri. To je sramota na kub. Zamisli sta bi mu uradio Federer iz 2005-2006.Doduse, i jeste ga razvaljivao u periodu 2007-2010.
Jedino se ne bih složio da Rože igra najgori tenis u karijeri, jer je ove godine ipak mnogo bolji nego što je bio u prošloj godini...Daleko od najbolje forme, ali i dalje veoma dobar.Tesko mu je da bude bolji nego prosle godine...Bravo za komentar!Jedino se ne bih složio da Rože igra najgori tenis u karijeri, jer je ove godine ipak mnogo bolji nego što je bio u prošloj godini...Daleko od najbolje forme, ali i dalje veoma dobar.
Tesko mu je da bude bolji nego prosle godine...![]()
Sva "sreca" sto Djokovic nije i u tinejdzerskim danima bio top igrac (kao npr. Nadal) inace bi do 2011. bilo 26-6 za Fedeksa.
Srecom po NovakaPa istina...u teenage danima nije ni bio u prilici da često igra protiv Rogera![]()

A da li ce "kralj" poslati koji dolar od svojih nagrada, pa makar i 1000 dolara? Evo sportisti iz cele Evrope pruzaju podrsku, pa me interesuje da li ce i najveci medju njima to uraditi...![]()
Ako ritern bude ovako ulazio na RG, nece biti dobro (po protivnike)Au brutalan je Feđa! A smešno je što igra protiv svog klona![]()

Je 'l sutra počinje French Open? ... Kad igraju najbolji(Rodžer, Nadal, No2ak)?
Elem, jedini vredan, kvalitetan i iole zanimljiv turnir na celoj sezoni na šljaci![]()
Superiška KRALJ sutra igra sa Strašilom... Hvala na infu, poželeo sam se dobrog tenisa!Sutra počinje RG. Sutra igra Rodžer sa Lackom, druga dvojica ne igraju sutra.
Da li je prošla poplava kod tebe, hoćeš li moći pisati na forumu?
... Elem, povukla se fala Bogu, a ipak sam ja na 3 spratu tako da ništa ozbiljnije nije bilo