- Poruka
- 72.894
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali za Fed fanove je 23>27.
Ovakve teme su kao vremenska kapsula tenisa i zasluzuju detaljnije izcitavanje. Pogledah prvu stranicu, Fedovih 10gs'a i Nadala koji pored njega nece uraditi bog zna sta... Do pomena Djokovica jos nisam stigao a vidi "nas" danas. Bice zanimljivo vratiti se za koju godinu da sumiramo utiskePrvi put uđem na temu, odma od prve stranice vidim koliko ljudi nisu tada verovali u Novaka. Već tad je bio uspeh kad je Nole uzeo sam joednu gs titulu i ušao u istoriju, ako znamo da je pre njega naš najbolji teniser bio Živojinović. Prebacim sad na ovu stranicu 166 a Novak brat danas ima 19 gs titula i gotovo sigurno ide po 20 (da ga ne ureknem). Šta je Novak za samo deset godina uradio je u domenu naučne fantastike. Spakovao i Federera i Nadala u mali džep.
Upravo to, baš sam seo i uz kaficu i cigaru uzeo da isčitavam od prve do zadnje stranice. Bilo je zanimljivo čitati kako su ljudi razmišljali 2007, 2008 pa do danas. Kako su menjali stavove, očekivanja, nadanja.. A Nole ćutao i krčio sebi put do danas.Ovakve teme su kao vremenska kapsula tenisa i zasluzuju detaljnije izcitavanje. Pogledah prvu stranicu, Fedovih 10gs'a i Nadala koji pored njega nece uraditi bog zna sta... Do pomena Djokovica jos nisam stigao a vidi "nas" danas. Bice zanimljivo vratiti se za koju godinu da sumiramo utiske![]()

Promašio si temu. Pljuvaonica na temu Federera je na Meč lopti.Prvi put uđem na temu, odma od prve stranice vidim koliko ljudi nisu tada verovali u Novaka. Već tad je bio uspeh kad je Nole uzeo sam joednu gs titulu i ušao u istoriju, ako znamo da je pre njega naš najbolji teniser bio Živojinović. Prebacim sad na ovu stranicu 166 a Novak brat danas ima 19 gs titula i gotovo sigurno ide po 20 (da ga ne ureknem). Šta je Novak za samo deset godina uradio je u domenu naučne fantastike. Spakovao i Federera i Nadala u mali džep.
Promašio si temu, golube. Imaš temu Novak Đoković pa mu se tamo divi do sutra.Nole je legenda. Kroz kakve muke je prošao da bi dosegao istorijske visine. Problemi sa zdravljem, znatan dio karijere u sjenci Federera i Nadala, omražen kod medija i zapadne publike. Ipak je sve to prebrodio i ostaće upisan kao najveći svih vremena u tenisu.
No, još važnije od toga je da je brojnim djelima pokazao da je izuzetan čovjek.
Srbija nije potpuno svjesna kakvog ambasadora ima u svijetu u posljednjih 15-ak godina. Tek kad se penzioniše, shvatiće Novakovu veličinu.
Trenutno nije najbolji ali je najpopularniji i najomiljeniji teniser u istoriji. U to sam siguran, i to je baš zbog toga što si napisao.Teniser sa najvise dostojanstva je Rodzer.Iako volim Noleta,jos nesto treba da nauci o belom sportu.Normalno nas temperament i svajcarski,kao nebo i zemlja,ali Federer je nesto posebno u tom sportu.
Od toga godinu dana ne igra zbog povrede. Imao je i Nole slične momente pre par godina.Ja čoveka ne pljujem, daleko od toga. Veliki je šampion, i tu nema spora. O čemu da debatujemo što se njega tiče, kad čovek već dve godine ne može 4 kolo nekog turnira da prođe?
Da, mislim da je trebalo da se povuče još prošle godine. I ne znam šta više pokušava da dokaže, jer godine jednostavno čine svoje. Možda ga i sponzori obavezuju da još neko vreme igra, šta ja znam.Samo što je Novak bio u naponu snage i godina kad je imao problem sa laktom. Evo pitanje za tebe kao velikog navijača Federera. Da li misliš da je možda vreme da se povuče? Jer smatram da mu ovakvog blamiranje nije potrebno.
Ma da,ima sve sto tenis traži kao sport.Držanje,stav,ponasanje i kad dobije i kad gubi.Jese Nole naš i ko ga ne bi cenio,jer u nekim momentima i treba da pokaže svoj temperament,jer ga publika,baš izaziva i na to niko ne reaguje pa mora on sam.I ne zameram mu,ali ipak postoji razlika.Trenutno nije najbolji ali je najpopularniji i najomiljeniji teniser u istoriji. U to sam siguran, i to je baš zbog toga što si napisao.
Iz ovog razloga najviše i igra dalje.. Na šta je spao takav šampion kad mu rezultati više nisu imperativ, nego pare.
Ostace bar to da je igrao najlepsi tenis.U individualnom sportu popularnost i ljubav publike ništa ne znači. Do nedelje je Federer ispred po samo jednom parametru, a to su GS titule. Posle će ga se sećati kao igrača koji je možda igrao najlepši tenis za oko, i ništa više.
Iz ovog razloga najviše i igra dalje.. Na šta je spao takav šampion kad mu rezultati više nisu imperativ, nego pare.
Porediš neuporedivo.. Reč je o sportisti, koji ima svoje fanove. Ako ti odbijaš činjenicu da se čovek prosto blamira, onda ok.Kada bismo taj način razmišljanja primenili na tebe i za dvadeset godina neko napiše : Dokle će više ovaj da se bruka na poslu kad ne može da radi ono što je radio kao mlad, što ne ide u penziju, sve radi zbog para a ne zbog ljubavi prema poslu!
Pozicija kritičara je najudobnija, sedi i piše što-god mu padne na pamet.
Porediš neuporedivo.. Reč je o sportisti, koji ima svoje fanove. Ako ti odbijaš činjenicu da se čovek prosto blamira, onda ok.
Nema frke, samo neka igra..Po tebi veterani ne bi trebalo da se takmiče više, jer se brukaju?
Da li znaš koliko godina imaju veterani u Atletici recimo?
Ima ih i sa 60, 70 pa i 80!
Tu nema zarade, takmiče se zbog ljubavi prema sportu, i niko ne smatra da se bruka.

To je njegov posao,kao tvoj i moj,ako radis.Nisam bio isti posle 50 na svom radnom mestu,kao u 30-im i 40-im.Prolazi njegovo vreme,kao i njegovih prethodnika.Secam se Bobe zivojinovica,bio je stvarno dobar teniser,ali ga malo ko pamti,a mladji mozda nisu ni culi za njega,nego mozda samo kao Breninog muza.Secam se i Gorana Ivanisevica i on je bio solidan igrac,a secam se nekih meceva i Mime Jausovec.Onda mala Mo je bila izuzetna,pa posle nje i Jelena Dokic.Porediš neuporedivo.. Reč je o sportisti, koji ima svoje fanove. Ako ti odbijaš činjenicu da se čovek prosto blamira, onda ok.