rodjus!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A moj 19.12. :lol: Ma nisam neshto ja napaljena na svoj rodjus. Vishe volim kad neko lepo napravi zurku, pa da se zayebavamo... Niko vishe ne pravi zurke za rodjendane... :(

Ja mrzim da pravim zurku za moj rodjendan,najvise to volim da je u krugu porodice,onda uvece samo odem s' najboljim prijateljima napolje i provedemo se, a ne da mi rodjendan bude pretvoren u svadbu bez mlade. :)

Master_Chief:
Ja mrzim da pravim zurku za moj rodjendan,najvise to volim da je u krugu porodice,onda uvece samo odem s' najboljim prijateljima napolje i provedemo se, a ne da mi rodjendan bude pretvoren u svadbu bez mlade. :)

Da znas da je to naj opcija...ja sam za svoj osamnaesti(13.02)izvela najblize drustvo i fenomenalno smo se proveli...eh,kad se setim!

mi ne pravimo zurke, nego stalno izlazimo.. i to u neku diskoteku gde prvo pustaju tehno, a posle narodnjake.. moj rodjendan ce da bude kuci lepo, kao u stara dobra vremena, u 3 poslepodne pa do devet ili koliko god uvece, pa posle ko oce u grad neka ide.. ima da se naJedemo torte, i svih djakonija, a posto je to leto, ne moramo ni da budemo u kuci, nego napolju da igramo fudbal ili kosarku ili lastis (to smo radili kad smo bili mali, ali bilo bi sigurno zabavno da ponovo pokusamo da igramo.. ah, stare kosti) :-)

Master_Chief:
Hm....ja imam obicaj da krknemn prasence od 25 kila i pozovem 6-7 drugova/drugarica da se lepo ozderemo :D Naravno bude i zezanje, ne samo zdranje...

Peruzzi:
Master_Chief:
Hm....ja imam obicaj da krknemn prasence od 25 kila i pozovem 6-7 drugova/drugarica da se lepo ozderemo :D Naravno bude i zezanje, ne samo zdranje...
Ti ga bas ono pravo... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back