Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Master_Chief:Ja mrzim da pravim zurku za moj rodjendan,najvise to volim da je u krugu porodice,onda uvece samo odem s' najboljim prijateljima napolje i provedemo se, a ne da mi rodjendan bude pretvoren u svadbu bez mlade.![]()
winnetou:hmmm.. ne znam da li sam odgovorila na ovu temu.. a, svejedno, opet cu napisati.. 21.6.89.
21.06.'83. :wink:I ja sam za tu varijantu...Master_Chief:Ja mrzim da pravim zurku za moj rodjendan,najvise to volim da je u krugu porodice,onda uvece samo odem s' najboljim prijateljima napolje i provedemo se, a ne da mi rodjendan bude pretvoren u svadbu bez mlade.![]()
Kad_LupimLupim:winnetou:hmmm.. ne znam da li sam odgovorila na ovu temu.. a, svejedno, opet cu napisati.. 21.6.89.21.06.'83. :wink:
Hm....ja imam obicaj da krknemn prasence od 25 kila i pozovem 6-7 drugova/drugarica da se lepo ozderemoMaster_Chief:Ja mrzim da pravim zurku za moj rodjendan,najvise to volim da je u krugu porodice,onda uvece samo odem s' najboljim prijateljima napolje i provedemo se, a ne da mi rodjendan bude pretvoren u svadbu bez mlade.![]()
Ti ga bas ono pravo...Peruzzi:Hm....ja imam obicaj da krknemn prasence od 25 kila i pozovem 6-7 drugova/drugarica da se lepo ozderemoMaster_Chief:Ja mrzim da pravim zurku za moj rodjendan,najvise to volim da je u krugu porodice,onda uvece samo odem s' najboljim prijateljima napolje i provedemo se, a ne da mi rodjendan bude pretvoren u svadbu bez mlade.![]()
Naravno bude i zezanje, ne samo zdranje...
Sretjan rodjendan sofffy!!!sofffy:a kome je danas rodjendan????
e pa MENI!!!!!! lalalalalalalala!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:wink:
Srecan rodjendan!!sofffy:a kome je danas rodjendan????
e pa MENI!!!!!! lalalalalalalala!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:wink: