LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.541
Pa neka je sretan rodjendan Alohi i Alohici 

ovo ja jedem i pijem što Anti časti 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa neka je sretan rodjendan Alohi i Alohici
![]()

Pridruzujem se cestitkama, a i nasoj maci je danas (pouzdano znamo) 5.rodjendan!![]()

Pridruzujem se cestitkama, a i nasoj maci je danas (pouzdano znamo) 5.rodjendan!![]()

Mačja porodica (rođendanci Aloha i Alohica, klinci Kaka, Leni i Flekica) i ja želimo mačoru Gandiju srećan rođendan.
![]()
![]()
![]()
![]()

a rodjendancima i jedan veliki MRRR! 
E pa čestitam i tvojoj maci rodjendan![]()

Hvala
Takodje, Alohi,Alohici , Kaki, Leniju i Flekici , Gandi i Frodo salju puno mrmrmrrrrova (macijih pozdrava)a rodjendancima i jedan veliki MRRR!
Bice macje zurke![]()

Pridruzujem se cestitikama
![]()

, Alohice
i mene jedan veeeliki zagrljaj. 
E pa Gandiju, Alohi, Alohici, Tediju i svima ostalima čestitam rođendane sa zakašnjenjem. (Inače, Tediću-mediću-psu naše Mačkić i mojoj Mimi je 23. avgusta bio rođendan, ako neko nije znao-a izgleda da niste.)
E pa Gandiju, Alohi, Alohici, Tediju i svima ostalima čestitam rođendane sa zakašnjenjem. (Inače, Tediću-mediću-psu naše Mačkić i mojoj Mimi je 23. avgusta bio rođendan, ako neko nije znao-a izgleda da niste.)

Svima SRECAN RODJENDAN!!! i od mene sa zakasnjenjem

)
ja se zaista izvinjavam, nisam danima pratila temu pa nisam čestitala rođendane svima kojima su bili.
Verujte od srca se radujem
I Najlepsem macijem paru na forumu
![]()

Moj sin insistira da slavimo rodjendan naseg psa.
To ne bi bilo nista cudno, da ne moram i tortu da pravim (u obliku kosti), a sto je jos strasnije, on pozove i neke drugare i onda zajedno duvaju svecice (sreca, nema ih jos uvek mnogo), posto Mudrica (pas) sam ne ume, a i ne da mu se.
Onda deca pricaju kuci sta su radili, a mene roditelji cudno gledaju na roditeljskom sastanku![]()

Moj sin insistira da slavimo rodjendan naseg psa.
To ne bi bilo nista cudno, da ne moram i tortu da pravim (u obliku kosti), a sto je jos strasnije, on pozove i neke drugare i onda zajedno duvaju svecice (sreca, nema ih jos uvek mnogo), posto Mudrica (pas) sam ne ume, a i ne da mu se.
Onda deca pricaju kuci sta su radili, a mene roditelji cudno gledaju na roditeljskom sastanku![]()

Ljubi Mudricu u njuskicu od mene i da nam je ziva i zdrava, slatkica jedna.