Rođendani i čestitke

Srećan rođendan našim omiljenim forumskim macama!
cat-birthday_30-1.gif

Poslednja izmena:
E pa Gandiju, Alohi, Alohici, Tediju i svima ostalima čestitam rođendane sa zakašnjenjem. (Inače, Tediću-mediću-psu naše Mačkić i mojoj Mimi je 23. avgusta bio rođendan, ako neko nije znao-a izgleda da niste. ;))

Hvala, i mi čestitamo sa zakašnjenjem rođendane, posebno maloj i slatkoj Mimi. :heart:

Svima SRECAN RODJENDAN!!! i od mene sa zakasnjenjem

Hvala od Alohe i Alohice. :cmok:

Moj sin insistira da slavimo rodjendan naseg psa.
To ne bi bilo nista cudno, da ne moram i tortu da pravim (u obliku kosti), a sto je jos strasnije, on pozove i neke drugare i onda zajedno duvaju svecice (sreca, nema ih jos uvek mnogo), posto Mudrica (pas) sam ne ume, a i ne da mu se.
Onda deca pricaju kuci sta su radili, a mene roditelji cudno gledaju na roditeljskom sastanku :D

To ne bi bilo nista cudno, da ne moram i tortu da pravim (u obliku kosti), a sto je jos strasnije, on pozove i neke drugare i onda zajedno duvaju svecice (sreca, nema ih jos uvek mnogo), posto Mudrica (pas) sam ne ume, a i ne da mu se.
Onda deca pricaju kuci sta su radili, a mene roditelji cudno gledaju na roditeljskom sastanku :D

Ovo je baš slatko :heart:
Srećan rođendan vašem psu :)

Srecan rodjendan kuci :rodjendan:

Back