Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
neprimereno situaciji
mislim da s tim jako teško izlazim na kraj
to ti je ko neki mentalni ignore

mislim da s tim jako teško izlazim na kraj
to ti je ko neki mentalni ignore
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A moja mama je moju sestru kad je imala 8 godina ubedjivala da ne nosi ni donji deo kupaceg "jer je jos mala".Betty:e, Aaa..a mrzela sam i što mi jednog leta nije dala da nosim gornji deo kupaćeg "ti si mala, sunčaj se, vidiš da nemaš ništa još, ima vremena za to" GRRRRRRRRRRRR..........

Bili su previše strogi. Mama zapravo. Stroga i gruba.gurmanci:Koje su greske napravili vasi roditelji dok su vas vaspitavali? Sta biste uradili na njihovom mestu? Mozete li da oprostite?

gurmanci:Koje su greske napravili vasi roditelji dok su vas vaspitavali? Sta biste uradili na njihovom mestu? Mozete li da oprostite?
HVALA!!!!I ja to sebi zelim, ali videcemo koliko cu moci, nadam se da nije kasno!Hellen:Желим ти да истрајеш!
A šta su sve tvoji roditelji pogrešili, Krvoloče?krvolok:Bog prašta, roditelji praštaju, ti praštaš...

Pa, ništa bitno, u odnosu na MENE !!! Tati sam, doduše, zamerao na politiku koju je vodio prema Troji i Odiseju i što bruka familiju presvlačeći se povremeno u labuda, ali sada i ja radim te, a i gore gluposti !!!CaLiMeRo:A šta su sve tvoji roditelji pogrešili, Krvoloče?

jeste!HeBePoBaTaH_:Ne samo u US, u svim Aqua parkovima, neka me neko demantuje ako ima drugačije informacije, ne mogu da se brčkaju deca bez gaća.]

kada smo devojčice, insistiramo na njima, a onda kada malo zapupimo o'ma bi da se skidamo...u toples...
 kada smo devojčice, insistiramo na njima, a onda kada malo zapupimo o'ma bi da se skidamo...u toples...

I mislish da ces lizanjem selotejpa popraviti nesto...hanibal77:joj ne mogu
kad pogledam mene su bas maltretirali
i kad se npr vidim s mamom jednom u dve godine ja je gledam ali mi na momente proleti kroz misli neki dogadjaj.ne zelim da zaboravim
npr kad dobijem cetvorku to je bilo mucenje do zore(psihicko) "a zasto cetvorka"dok cetvorke nisu pocele da budu ucestalije,posle su bile dobrodosle
ili to sto mi nisu dozvoljavali da imam decka
zauzvrat uopste nisu ucestvovali u mom zivotu,naravno nista nisu znali i sve tako...
nvodim neke light primere,ima i gorih
Kosily:Da ne bi ove teme nikada se ne bih setila blama zbog suncanja bez kupaceg
Posto sam inace osoba koja ide linijom manjeg otpora pokrivala sam facu i bezbrizno leskarila na suncu