Rock in Rio - Sta bih dala!

• Začetnik teme Začetnik teme Courtney
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Courtney:
yugoslav:
Keeper:
meni se ne ide na pisljive vozice.
ima ovde neki kao luna-park na livadi blizu mene, tamo ima automobilcica, samo im lepo kazem da puste metaliku "fuel" i da vidis krljanje sa automobilcicima :D
sta ima da idem do pariza 8)

Pa ta foraaaaa!!!Idi vidi kako samo slagali rime,,, ja i courtny kada tebe nije bilo!!!!
Aha!

e, ma skroz ste ludi, sta da vam kazem :D
znam ja da imam dostojnu zamenu :D

Keeper:
Courtney:
yugoslav:
Keeper:
meni se ne ide na pisljive vozice.
ima ovde neki kao luna-park na livadi blizu mene, tamo ima automobilcica, samo im lepo kazem da puste metaliku "fuel" i da vidis krljanje sa automobilcicima :D
sta ima da idem do pariza 8)

Pa ta foraaaaa!!!Idi vidi kako samo slagali rime,,, ja i courtny kada tebe nije bilo!!!!
Aha!

e, ma skroz ste ludi, sta da vam kazem :D
znam ja da imam dostojnu zamenu :D
:oops:

Courtney:
Anonymous:
. . .:
Sta smo docekali. . . Da se u diznilendu pusta Rock. . . Kako je pocelo uskoro ce deci pred spavanje da pustaju Dimmu i Pistolse. . .
Ja mom detetu sigurno hocu! :D
Ovo sam ja,cisto da se zna... 8)
Moje ce slusati od mene, ali ono ipak idu predaleko sa tom komercijalom. . . Kako su posli nebi me cudilo da se za koju godinu pojavi neki Black-Metal-Boys-Band. . .

. . .:
Courtney:
Anonymous:
. . .:
Sta smo docekali. . . Da se u diznilendu pusta Rock. . . Kako je pocelo uskoro ce deci pred spavanje da pustaju Dimmu i Pistolse. . .
Ja mom detetu sigurno hocu! :D
Ovo sam ja,cisto da se zna... 8)
Moje ce slusati od mene, ali ono ipak idu predaleko sa tom komercijalom. . . Kako su posli nebi me cudilo da se za koju godinu pojavi neki Black-Metal-Boys-Band. . .
:shock: :shock: :shock: FUUUUUUUUJ!

. . .:
Courtney:
. . .:
Komercijala dete, komercijala. . . A stvarno nisu daleko od toga. . .
E,vidis,moram nesto da te pitam.Da li je Cradle of Filth komercijala,i ako jeste ZASTO :?: :?: :?:

Courtney:
. . .:
Courtney:
. . .:
Komercijala dete, komercijala. . . A stvarno nisu daleko od toga. . .
E,vidis,moram nesto da te pitam.Da li je Cradle of Filth komercijala,i ako jeste ZASTO :?: :?: :?:
Za to me nepitaj. . . Nekad su mi bili najdraza grupa, a sad vise nisu jer ih nisam slusao od marta (zabranila mi drugarica :D ), a i nesvidja mi se to sto su krenuli da se prodaju ko proizvod u ducanu. A kakav im je onaj nov album neznam, jer iz pomenutog razloga ga nisam nikad cuo. Koliko sam pratio njihov rad, a pratio sam bas dosta dugo (zabranjeno mi je da slusasam, a sve ostalo je dozvoljeno), malo su mi se zgadili kad su krenuli na Ozzy Fest. Mislim da im to bas i nije bilo potrebno. Nekako mi sada idu na tu foru da zadovolje siroke narodne mase, a to mi se nesvidja kad bilo ko radi. Takodje stvar koja mi se nesvidja kod njih je i ta kad su reklamirali kobasice u Engleskoj. . . Mislim da su mogli da preskoce taj deo, to im bas stvarno nije potrebno, ali sta sad. . . Ali bilo kako bilo ako do sad nisu bili komercijala sada definitivno idu tim putem. . . Onomad sam gledao neke Dani-jeve slike od skora i covek je skroz krenuo u taj neki fazon da radi sto hoce i samim tim daje publici sto ona hoce. Pogotovu me nervira i to sto su krenuli da se vrte po MTV-ju, onda uzeli su i prodalu melodije za mobilni i logo-e isto. . . Mislim spustaju se na tako neki prost nivo. . . Na nivo Karluse i sl. I mislim da bih sa sigurnoscu mogao i da kazem da jesu (nazalost) komercijala. . . Mislim onaj njihov "Cruelty and the Beast" je fenomenalan album i jako puno sam voleo da ga slusam, ali jednostavno neznam sta im je trebalo da idu tim stopama komercijale. . . Sada kad pogledam njihov sajt na web-u vise nema onih pravih COF-a nego sve je nekako nabudzeno za siroke narodne mase. Vise nece da budu samo za iskrne ljubitelje Black-a nego i za one druge pozere i sl. Mrzim to. Inace ruku na srece sajt im je preteran sa svim onim animacijama. Stvarno neznam. . . Ali prenagljujem na to da jesu sa svim tim svojim prodavanjima i sl.

Back