nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
hoce hoce... rock je u Srbiji i inace na vrhuncu tako da i od pomenutih bendova treba puno ocekivati :rolleyes:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A Istok iza, seća li se neko?

Pitanje je bilo više retoričko...ko ih je ikad čuo, mislim da ne možepa sta mislis da li ih iko moze zaboraviti![]()
U toku programa ide razgovor sa Trndom i onda ga voditelj odjavljuje i kaže da sutra putuje u Kanadu :-( Sećam se da sam se odrala od plakanja. Klinačka posla...

Kragujevchani evo jednog rock koncerta.............vecheras..............u Vulkanu.........ALOGIJA.................
a predgrupa....moj omiljeni domatji bend...ALEK
Mislim da nordic nije neshto odushevljen bendom ALOGIJA,ali predlazem ti da odesh na koncert zarad nashih kragujevchana ALEK benda da se uverish da ipak postoje (josh uvek) dobri rock bendovi i da ima nade za ROCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

Pa nije samo Smak chinio kragujevachki rock(jeste da su mnooogo dobri),ali i sada ima dobrih bendova samo treba da se potrudish da ih chujesh.
Mozda su i bolji od Smaka![]()
izvini ali u tom slucaju ne znas sta je muzika... i cudi me da ovako nesto kazes,s obzirom da nisi klinka
zapamti,niko nikad nece biti bolji od Smaka,niko nikad
ni Kragujevac ni bilo koji drugi grad vise nemaju dobre rock bendove.. ali zato imamo sugavi van gogh i nesto sto se zove ''world music''.. do djavola sa svima njima
CRKO R'N'R
e sad,ja neznam koliko godina tiiiii imas,ali ja znam ono sto znam Smak je Alfa i Omega,kad je Jonny Shtulic uspeo da skine "Ulazak u harem"Tocak je ladno odsvirao izlazak iz harema,dakle sta racie pa dragi moj ratnice...
ne znam koliko ti imas godina, nije ni bitno,i ocigledno je da volis muziku, ali moram da primetim da TI ne znas sta je muzika... jer niko ko poznaje muziku ne bi mogao da kaze da niko nikada nece biti bolji od nekoga, pa makar i od S M A K - a
evo ja kazem da niko nikad nece biti bolji od EKV-a, ali gde smo onda... mozemo da pricamo o tome da je Boris bio bolji vokal od Milana(sto je evidentno), ili da je Tocak veci virtuoz od Milana, ali o ukusima ponekad stvarno ne vredi raspravljati... slozicu se sa tobom, i cini mi se sa Altecom, da je SMAK verovatno jedna od najboljih grupa SVIH vremena u ovom delu Evrope, ni ja ne volim sminkere i world music, verovatno mi se gade vise nego tebi, ali izjave kao sto je tvoja, delimicno i uticu na to da se nasa scena( ako uopste i postoji u pravom smislu te reci, i tu cu se delim. sloziti sa tobom), srozava i obezvredjuje... pri tom naravno ne prebacujem krivicu na tebe, ni najmanje, samo hocu da kazem da postoji mnogo faktora sto je situacija onakva kakva je...
bez ikakve zelje da te uvredim.... srdacan pozzzz....
a da... da bog da crko R'N'R i ja sa njim sto ga sviram...