Rock in KG

'de ste rokeri?!...da znate kakva je svirka bila u petak u Lumiere-u...extra...ne volim bash bendove koji sviraju obrade ali bili su dobri...chak su mi se i svideli...najvishe smo ishli(ja i drushtvo) da slushamo Aleka i njegov bend...slushali smo ga ranije uzivo i svidelo nam se...tako da smo i ovog puta odishevljeni...jedva chekamo sledetju svirku!

ne znam u kom si ti fazonu a i koliko si matora...ali ja volim da chujem dobru muziku...koliko znam nash KG je uvek imao dobre rock bendove, e sada neko je prosperirao manje neko vishe...sigurno si chula izreku koliko para toliko muzike...no da ti uzvratim komentar...ja nisam odlepila za Alekom samo mi se mnogo svidja muzika koju pravi...i celom mom drushtvu...mi chak i ne izlazimo na takva mesta ali zashto ne chuti neshto dobro,pa chak i na mestu gde se povremeno pushtaju narodnjaci:?::!:

ljudi u kg-u zivim,od kad sam bio mali otac mi pustao rock i volim rock,samo da li ovde u kg ima negde neki klub kafic gde se pusta rock muzika i gde ne izlaze balavci,nego iskljucivo ljudi koji slusaju rock

Back