nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
e pa dragi moj ratnice...
ne znam koliko ti imas godina, nije ni bitno,i ocigledno je da volis muziku, ali moram da primetim da TI ne znas sta je muzika... jer niko ko poznaje muziku ne bi mogao da kaze da niko nikada nece biti bolji od nekoga, pa makar i od S M A K - a
evo ja kazem da niko nikad nece biti bolji od EKV-a, ali gde smo onda... mozemo da pricamo o tome da je Boris bio bolji vokal od Milana(sto je evidentno), ili da je Tocak veci virtuoz od Milana, ali o ukusima ponekad stvarno ne vredi raspravljati... slozicu se sa tobom, i cini mi se sa Altecom, da je SMAK verovatno jedna od najboljih grupa SVIH vremena u ovom delu Evrope, ni ja ne volim sminkere i world music, verovatno mi se gade vise nego tebi, ali izjave kao sto je tvoja, delimicno i uticu na to da se nasa scena( ako uopste i postoji u pravom smislu te reci, i tu cu se delim. sloziti sa tobom), srozava i obezvredjuje... pri tom naravno ne prebacujem krivicu na tebe, ni najmanje, samo hocu da kazem da postoji mnogo faktora sto je situacija onakva kakva je...
bez ikakve zelje da te uvredim.... srdacan pozzzz....
a da... da bog da crko R'N'R i ja sa njim sto ga sviram...
majstore,mi smo trenutno na temi o KRAGUJEVCU i neko mi na toj istoj prosipa pricu o tamo nekim snj bendovima kojih u Srbiji ima oko 5000 i o tome kako su oni ''mozda bolji'' od najveceg sto ce ovaj grad ikad imati!!!! e ako mi ti kazes da ce ovaj jadni izmuceni grad ikada vise roditi novi Smak onda nek ide sve u tri lepe...
dakle,ROCK KRAGUJEVCA.. za ostalo dodji na Muziku
i nemam zaista sta da srozavam jer muzika ovde vise ne postoji (ako pod time ne smatramo dve bedne klavijature i golu pevaljku)
Poslednja izmena:

Zato ostaje Sumadija i ova sacica velikih EX YU rock umetnika,koja naidje s vremena na vreme.Bio je Rundek,Film,Atomci navrate ponekad,bio je Aki,sad Leb i sol,a sledece godine ocekuje se Serbedzija i Letu stuke.Valjda ce jos neko da se seti da navrati u nekadasnji grad rocka

. . . Gluupo. . . Jos je malo nas ROCKera i mi treba da se "borimo" protiv propaliteta srpske muzike TURBO FOLKA

)