Rock in KG

ni slucajno, ja moje godine dobro nosim i uopste ih se ne stidim, nisam narcis ali sebe postujem kao i sav normalan svet. ali danasnja omladina me svakim danom sve vise razocarava, devojke koje polu gole idu ulicom ne razmisljajuci da ce sutra imati problema oko trudnoce jer pogledaj koliko steriliteta ima ubice nas bela kuga, ne mozes da napravis razliku izmedju muskaraca i devojaka, ili su ovi isfeminizirani ili su one u onom apa drapa fazonu pa aj mi reci sta je u tome lepo

a ko je rekao da je lepo??
prkljuce sam video devojku sa golim stomakom:shock::shock:
dobro ne bas onako kao letos ali se video pirsing na pupku....sto je najbitnije:roll:
zapravo poznajem tu devojku i kune se da joj nije hladno:roll::-?:-?

hahahaha nije joj hladno pa da a mi svi smo retardirani u mozak i ne osecamo nista. pa ovo je sve ludo i razumem da zele da skrenu paznju na sebe ali tako skrecu paznju da se narod pita dal su normalne a ne da su lepe zgodne slatke il neodoljive.uvek su mi se svidjale devojke koje su zenstvene a ne one koje zele paznju po svaku cenu

nema tu konkurencije ja nisam nastrana ali volim da zensko bude zensko a musko musko pa daj majke ti koje su cari kad ti se pojavi devojka sa mendjusom u nosu obrvi na jeziku i pupku, a pri tom ti se obrati de si tebra.mogu ja da zvucim ne znam koliko staromodno ali pored sebe vise volim da vidim muskarca slicnog misljenja koje imam i ja nego nekog cupavca i maminu mazu

jbt.

Ovo je kao da slusam sebe. :shock:
Bez zezanja.

Ne znam koliko puta sam ponovio da musko treba da bude musko a ne feminiziran,a da zensko treba da bude prirodno,lepo,pametno,zabavno,lepo vaspitano,duhovito...

Ima samo jedan problem.
Takvih je jako malo.

malo sam se grubo izrazila ali retko koji muskarac koji ima duzu kosu zna i da je nosi obicno je to masna i prljava ispucalih krajeva, ja licno nisam pristalica duge kose ipak je to ukras za zensku glavu a ne volim ni sisanje do glave.a i bre nemoj odma da skaces i da se ljutis taman posla kad bi svi imali iste kriterijume lepote

malo sam se grubo izrazila ali retko koji muskarac koji ima duzu kosu zna i da je nosi obicno je to masna i prljava ispucalih krajeva, ja licno nisam pristalica duge kose ipak je to ukras za zensku glavu a ne volim ni sisanje do glave.a i bre nemoj odma da skaces i da se ljutis taman posla kad bi svi imali iste kriterijume lepote

Pa,Jaco,imas i muskarce koji su svinje.
Ja sam svoju kosu dok sam nosio dugu,redovno prao i negovao :)

Uostalom,sigurno se nadje neko ko nam 100% odgovara,samo treba traziti,a ovo ostalo je prolazno.

ma daj ovde je vise sale nego prozivke al veceras smo nesto krenuli mlogo ozbiljno valjda takav dan doso.ma kad pogledas realno nije mnogo bitno kako izgledas vec sta nosis u sebi kakav si covek i dal si covek.ako me kapiras.

bar jednom u zivotu naletis na nekog ko ti 100 % odgovara, znam ja to odlicno kao i to da kad ti se sve to poklopi to nema teorije da traje dugo, nacice se nesto sto ce da sve to pokvari. znas onu pesmu ZASTO SVE STO JE LEPO IMA KRAJ ZASTO JE SAMO SUNCA VECAN SJAJ, ZASTO SAM ODAVNO SAM, NIKO RUKU DA MI DA , ta pesma to bas lepo kaze

@ difrent from others

pa kad pricamo o konkretnim stvarima.
izvinjavam se,ja sam poceo,necu vise :)

--------------------------------------------------------------------------

Idem polako,sutra me ceka naporan dan... :?

Laku noc svima.

bar jednom u zivotu naletis na nekog ko ti 100 % odgovara, znam ja to odlicno kao i to da kad ti se sve to poklopi to nema teorije da traje dugo, nacice se nesto sto ce da sve to pokvari. znas onu pesmu ZASTO SVE STO JE LEPO IMA KRAJ ZASTO JE SAMO SUNCA VECAN SJAJ, ZASTO SAM ODAVNO SAM, NIKO RUKU DA MI DA , ta pesma to bas lepo kaze

I to sto kazes,mozda se uzalud nadam.

Mada...

Vjeruj u ljubav

Vjeruj u ljubav, jer ljubav je sve
vjeruj u ljubav, ne zivi bez nje
vjeruj u ljubav i sacuvaj nju
vjeruj u ljubav u dobru i zlu

Daj mi svoju ruku sad
neka ljubav veze nas
daj mi svoju ruku sad
kao jedan cvijet
daj mi svoju ruku sad
prava ljubav je uz nas
nek nas vodi u sretniji svijet

Daj mi svoju ruku sad
neka ljubav veze nas
daj mi svoju ruku sad
kao jedan cvijet
daj mi svoju ruku sad
prava ljubav je uz nas
ona moze promijeniti sve

luko kad naletis na to od 100% grabi ga pa makar trajalo i dva dana.vredi veruj inace ti negine kajanje.draze mi je vreme koje sam prozivela u totalnoj sreci nego ceo zivot sto cu da prozivim

Back