Rock in KG

Kragujevac je bio rokerski grad,da li je josh uvek?:-?:???:Postoji mnogo kvalitetnih bendova a samo je "Smak" napravio veliki uspeh.Da li cemo da dozvolimo da ostanemo samo na jednom "Smaku" ili cemo da podrzimo i ostale nase umetnike?

Podrska naravno...Znam mnogo bendova koji su neafirmisani u nasem Kg-u...Treba ih podrzati,jer je to muzika koja stvarno vredi,a ne...:roll:anyway,cenim ja Smak, ali ipak...:p

alo bre SMAK je nasa legenda nema tu ali, nisu oni ljudi krivi sto je rok u uvom gradu na takvoj lestvici kao da ga nema a po diskotekama biju samo narodnjaci i sto je najgore 80 posto omladine slusa gluposti sa pinka.to je bre haos koliko od te omladine uopste zna sta je Smak, Azra,Neverne bebe, Kerber, Parni Valjak, Riblja corba i ostali da ih ne nabrajam.nasa stvarnost je trula

Ne zna niko nista - pricao mi komsija,on je neki 3-4 gimnazije,kaze da niko od njegovog drustva nije cuo za Azru ili Leb i Sol.
Pojedini su culi za Riblju Corbu i Dugme,ali ipak je ono...Grand i ona narkomanska muzika su "in"... :roll:

Katastrofa...u kom pravcu se krecemo...

mmmdaaa....zurke za 18. rodj. su u moje vreme bile: prvo krene haus, tehno, blabla...onda lagani prelazi tipa bon jovi, muzika iz filmova sa dzon travoltom itd...onda nasa zabavna:zdravko colic, merlin, hari mata hari...onda idu narodnjaci...i tu je mesavina...ima i tome zdravkovica a i granda...
I na kraju cuvena izreka: OD SILVANE DO NIRVANE!
A sad nema prelaza...prvo elektroinika, gde se svi smore ali nabace znacajne napucane face riba i frajera...zatim direktni ulet u grand production show sa sve Bobanom na celu..
Dovidjenja! Iznervirao sam se!

Stvarnost jeste trula,smrdljiva sto bi rekao moj brat!Prvo nemas na mnogo mesta da izadjes i cujes gore navedene(azra,smak,leb i sol,neverne beeb,corba i ostalo drustvo),a drugo nemas vise ni s kim,kod mene u odeljenju...znaci grand vlada,pa kad njih dvoje naslucuju da znaju pesmu kada im pustim Tu noc kad si se udavala,shvatate na sta smo spali...Ali ja ipak ne odustajem od meni drage muzike. ;)

ista stvar i kad sam ja bila u srednjoj tada je aktuelan bio rep i retko ko od mog drustva da je slusao narodnjake, rok je bio jos uvek na vrhu stim da je polako opadao rejting.ali ovo danas pa nemam reci i pravo da vam kazem strah me je i da pomislim gde ce danasnja omladina da zavrsi

cak ni za mojih dvadeset8-)?

tek to ne 8-)

Ljudi,pretvorismo sve teme u jednu - trenutno sranj...pardon: stanje u drzavi.
Da se vratimo:

Evo mojih muzickih favorita sa nasih prostora:

Azra
Balasevic
Oliver Dragojevic
Prljavo Kazaliste
Arsen Dedic
EKV
Smak
Riblja Corba
Zabranjeno pushenje
Crvena Jabuka
Leb i Sol
Josipa Lisac

...ako sam nesto zaboravio,podsetite me. :)

ni slucajno, ja moje godine dobro nosim i uopste ih se ne stidim, nisam narcis ali sebe postujem kao i sav normalan svet. ali danasnja omladina me svakim danom sve vise razocarava, devojke koje polu gole idu ulicom ne razmisljajuci da ce sutra imati problema oko trudnoce jer pogledaj koliko steriliteta ima ubice nas bela kuga, ne mozes da napravis razliku izmedju muskaraca i devojaka, ili su ovi isfeminizirani ili su one u onom apa drapa fazonu pa aj mi reci sta je u tome lepo

Back