krug123
Obećava
- Poruka
- 73
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nenaviknut sam na razgovor o muzici.
Tako se desi da nekome ko je puno mladji od mene bezosecajno prospem pricu o piteru fremptonu i hambl paju, o promeni u grinovom flitvudu, o uticaju greatfuldeda na rok, o toplom bazenu brajana dzonsa... ne shvatajuci da je danas moguce biti muzicki obrazovan a nikada ne cuti za mitra subotica, tismu ili alvina lija.
Rodjen sam i odrastao pre pojave televizije kakvu danas znamo - sto televizijskih programa 0-24 i milioni internet strana.
Tada su postojale obrazovne i informativne emisije, nekoliko sati dnevno. I jedan crtani, u 7 i 15.
Znalo se ko ima ploce, pa smo se dovijali i davali cak dve prazne kasete ako nam jednu napuni snimcima.
Zvuke fela kutija i dzetro tala su pratile i price o njihovim uspesima i karijeri, i prepricavanjem se popravljalo mesto u drustvu.
Za juraju hip i krim, bed kompani, pa cak i za neke pesme sa tamne strane meseca, nabavili smo prevode i ucili ih napamet.
Tada nismo imali medije i informacije, ali smo se borili da do bilo kakvih informacija i muzike dodjemo.
Danas je sve dostupno, i informacije i muzika, i bas zbog toga se niko ne trudi da krene napred. Niko ne zeli da otkriva nesto sto je vec otkriveno.
Danas mladi otkrivaju nesto sasvim razlicito, i tesko mi je i drago da priznam, bolji su od nas.
Kako li ce danasnji klinci zvucati kada dodju u moje godine?
Pepeo od kosti zelja