Rock Caffe Zeppelin!

Pa jes lepo sto sam srecna....jos lepse sto sam ziva.....a zbog toga sam srecna,jer sinoc(jutros)za bukvalno par cm smo izbegli sudar:neutral:

Ali *** obican upaljac...ono cime palis cigare,vatru,petarde etc....samo sto je veci od standardnog i u obliku Les Paul minijature(pozadi ima neko dugme,ko'e kad stisnes svira...kao zvuk "maltretiranja"i "izivljavanja"nad gitarom)

jesi ti ozdravio?

I tebi....Novi Sad,Novo selo,Novi Pazar,Novi Becej,Novi Beograd.....a inace-dosla mi "frendica"iz prestoLnice...jupiii..bice kod mene do kraja raspusta(a nije ga mlogo ostalo)

@over:ju srdjane sram te bilo....i posle ja perverzna:cool:upaljac je bio na polici,pa mi "zapao za oko".....cccc.....ja nesto da trazim:rumenko:........i lepo se provedi(bas sam te se setila preksinoc kad su pustali Ritam nereda;))

leskovac:hahaha:

ma nije bio nidje...nego mi pustali...za docek preksinoc...pa se bas trebe setila....i kad je bio onaj Noise fest kod nas...ovi nasi"domaci" svirali Put beznadja...pa taaako...ti mi prva asocijacija na njih:p

ja od lekova postanem hiperaktivna....lekova....za prekladu......kilacil i ta srannja(da o5 ne protumacis pogresno:))

i jaaaaaao....meni posvetili Voljela me nije ni jedna na toj svirci(jer sam ih ubila da nadju harmonikasa:lol:) i Trooper...i jos nesto...aam..da...Par godina za nas....kako je lepo imati fine ortake:klap:

maaa...nista...oke sam sad...

Taj lik je car najveci zove nas uvece da dodjemo kod njega na rodjus da veceramo i da idemo u grad i lik ne dodje kuci uopste i ode sa slave sa nekim drugim likovima i nas ispali!! Ajd reci sto te muci?

Back