MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
ali nije jedina na ovom forumu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo mojeg stvarnog mishljenja o reputaciji
Reputacija je njesra
Glupa je iz razloga shto niko ne pravi stav o osobi prema njenoj reputaciji , eto ja podjednako cenim i overa i madonnu , a madonna ima vishe repe , pa me bash briga
I stvarno vidim svi umesto neceg lepog za trenutnu akrivnust pishu : DAJTE REPU , i isto tako i za potpis
Ja predlazem da nekako izglasamo da se reputacija ukine
Jer je zbog toga forum igubio onu draz koju je imao
dakle ko je uz mene ?
Ozbiljan sam .
Evo sad cu les paulu ,metalu i sibil da vratim repu , i onda niti dajem niti molim za nju
Reputacija je njesra
Glupa je iz razloga shto niko ne pravi stav o osobi prema njenoj reputaciji , eto ja podjednako cenim i overa i madonnu , a madonna ima vishe repe , pa me bash briga
I stvarno vidim svi umesto neceg lepog za trenutnu akrivnust pishu : DAJTE REPU , i isto tako i za potpis
dakle ko je uz mene ?
Ozbiljan sam .
Evo sad cu les paulu ,metalu i sibil da vratim repu , i onda niti dajem niti molim za nju
[Una];7821485:Ma forum je propao otkad se sve ovo pojavilo. Novi izgled. I oni profili. I potpisi. I trenutna aktivnost. I otisli su mnogi ljudi.
A kao da vam je ta reputacija sad objektivna...
pf..
Sve se svelo na to ko više izmoli...
ne vec je pojava novih retarda i st su stari dobri forumasi odrasli i otisli negede zaposlili se,fotum vide nije isti,pre je bilo strava chata npr tema irnon vs gnr kako je ta tema bila zakoni li stari zeppelin,ljubi vas tajo
Reputacija je njesra
dakle ko je uz mene ?
Ozbiljan sam .
hahahahahahahaha
pa kako vi to pijete *** kad peglate ko ludi xD
ja povracam samo kad sam bolestan![]()
ne može zaredom
znači da mu daš jednu pa drugu reputaciju, a da nikome između nisi dao