rock bendovi iz cacka

Meni nije jasno kako Kg ili GM ili SD ili bilo koji grad u Srbiji moze da bude toliko "zivlji", da se tako izrazim, od ovog Cacka. Pa nisam bio na rock svirci jos od hita 202 jke u Barumu pre , je..m li ga 2, 3 god ja mislim. Ja sam neko ko slusa hard rock i heavy metal najvise. Toga nema uopste, a zadovoljio bio se i bilo kojim drugim oblikom rock ali... I ne pljujem, samo iznosim cinjenice...
Pa,zato sto samo kukate i svi ste istripovani na neki metal! I imate 20 ljudi koji samo prelaze iz benda u bend! Moj predlog vam je da se vise reklamirate.. i da zaboravite ne corbu

E pa ovako: Drago mi je da čujem da ima ljudi koji vole Gužvu, i da, sviraju još uvek. Bila sam na najmanje dve njihove svirke za vreme leta i bilo mi je stvarno super. A čujem da uskoro imaju svirku i u Bg. pa ako nekog zanima mogu da obavestim gde i kada.
Ne mogu da verujem da još postoje ljudi koji etiketiraju ljude na osnovu takvih stvari kao što je fakultet koji neko studira.Jednostavno ne razumem kako je to bitno za muziku koji neko sluša ili svira?!:dontunderstand:
Stvarno je tužno što se klinci u Ča. samo žale kako nema svirki i kako su fenseri "okupirali" grad. Oni se ljudi zabavljaju na svoj način i organizuju sebi žurke, a šta rade ti poklonici rock-a? Sede, piju i žale se kako se ništa ne dešava.
Ja iz Čačka znam za Gužvu, Manisent,i ostale ljude koji su i na onom CD-u Studija izvodljivosti , ali ti ljudi studiraju i idu dalje, jel treba samo oni da održavaju scenu Čačka?!:???: Gde su neke mlade snage?
A slažem se i oko toga da se na svirkama skupi šačica ljudi, pa gde su ti silni poklonici rock-a? A imate i Septik Džem, Antidogmu itd.
Pa ljudi informišite se malo.
Mislim ne krivim vas što kritikujete, ali čini mi se da nije baš tako mrtvo. :bye:

Back