Robinja sam tvoja....

CHERISH

Veoma poznat
Banovan
Poruka
12.808
Ja sam submisivna zena

Pronalazim zadovoljstvo, radost i ispunjenje u tome sto sam submisivna mom Gospodaru u ljubavnoj vezi. Nisam ni slaba ni glupa. Ja sam jaka zena, sa cvrstim stavovima i jasnim konceptom sta zelim od svog zivota. Ne sluzim iz srama ili slabosti, vec iz ponosa i snage. Ja cu gledati na mog voljenog Gospodara za svoje usmeravanje i zastitu, i nikada nisam vise kompletnija nego kada sam sa njim. Ja znam da ce on zastititi moje telo, moj um i moju dusu sa njegovom snagom i mudroscu.

On mi je sve, kao sto sam ja njemu sve. Njegov dodir me budi i njegove misli me oslobode. Samo sluzeci njemu ja nalazim potpunu slobodu i radost. Njegovo kaznjavanje moze biti ostro, ali ga prihvatam sa zahvalnoscu, znajuci da on u svojoj glavi ima pre svega najbolje interese za mene. Ako zeli da uziva u mom telu, radosno cu mu se podariti i uzivati znajuci da sam mu pruzila srecu. Medjutim, telesno zadovoljstvo je samo jedan vid naseg odnosa. Ljubav, poverenje i skladnost, reci koje izgovorimo i osetimo, to su sve delovi nase veze. Moje telo je njegovo, i ako on kaze da sam lepa onda i jesam. Bez obzira kako izgledam drugima, ja sam lepa u njegovim ocima, i zbog toga drzim moju glavu visoko. Ako on kaze da sam ja njegov dragoceni dragulj, onda sam to... prelepi blistavi biser. Ako on kaze da sam njegovo pseto, njegova drolja , njegova *****, onda sam to… bezobrazna i prljava kako on zeli da budem. Moj um je njegov, da se prosiri, da istrazuje, onako kako on ume.

Ja nemam tajni od njega... tajne su ono sto bi me odvuklo od toga da sam jos vise savrseno njegova. Tajne bi postavile zid izmedju mog Gospodara i mene... i ja ne zelim zidove. Ono cemu me on uci nije uvek ono sto bi i sama trazila, vec me uci tome za sta on odluci da mi je potrebno, i tako ja ucim od njega. Moja dusa je njegova, razgolicena kao koza na njegov didir kada kleknem gola pred njegova stopala. Ne prolazi trenutak a da ne osecam njegovo prisustvo, bilo da je on kilometrima daleko ili stoji nada mnom. Ako ga ikada nezadovoljim, njegovo nezadovoljstvo bi bilo udarac za moju dusu, gora kazna nego bilo koji udarac sto moze biti. Da osecam patnju u mojoj dusi kada ga razocaram je teze nositi nego bilo koju fizicku patnju koju osetim. Zahvalna sam sto on dosta vodi brigu o meni da provodi svoje vreme i energiju tako slobodno na mene. Ja imam laksi polozaj... da osetim, da iskusim, da pustim sebe i prepustim sve njemu. Ja sam njegovo zadovoljstvo i njegova odgovornost, i on ih oba uzima za ozbiljno.

Ja sam submisivna zena.

Ponosna sam da sebe tako nazivam, moja submisivnost je poklon koji ne dajem olako, i moze biti dat samo onom koji moze da ceni taj poklon i da ga vrati desetostruko. Samo mom Gospodaru koji ima tu snagu cu dati sebe u potpunosti, jer sam jaka i ponosna.

Ja sam submisivna zena.

Autor nepoznat
Prevod: Okovi Ljubavi

Ja sam submisivna zena

Pronalazim zadovoljstvo, radost i ispunjenje u tome sto sam submisivna mom Gospodaru u ljubavnoj vezi. Nisam ni slaba ni glupa. Ja sam jaka zena, sa cvrstim stavovima i jasnim konceptom sta zelim od svog zivota. Ne sluzim iz srama ili slabosti, vec iz ponosa i snage. Ja cu gledati na mog voljenog Gospodara za svoje usmeravanje i zastitu, i nikada nisam vise kompletnija nego kada sam sa njim. Ja znam da ce on zastititi moje telo, moj um i moju dusu sa njegovom snagom i mudroscu.

On mi je sve, kao sto sam ja njemu sve. Njegov dodir me budi i njegove misli me oslobode. Samo sluzeci njemu ja nalazim potpunu slobodu i radost. Njegovo kaznjavanje moze biti ostro, ali ga prihvatam sa zahvalnoscu, znajuci da on u svojoj glavi ima pre svega najbolje interese za mene. Ako zeli da uziva u mom telu, radosno cu mu se podariti i uzivati znajuci da sam mu pruzila srecu. Medjutim, telesno zadovoljstvo je samo jedan vid naseg odnosa. Ljubav, poverenje i skladnost, reci koje izgovorimo i osetimo, to su sve delovi nase veze. Moje telo je njegovo, i ako on kaze da sam lepa onda i jesam. Bez obzira kako izgledam drugima, ja sam lepa u njegovim ocima, i zbog toga drzim moju glavu visoko. Ako on kaze da sam ja njegov dragoceni dragulj, onda sam to... prelepi blistavi biser. Ako on kaze da sam njegovo pseto, njegova drolja , njegova *****, onda sam to… bezobrazna i prljava kako on zeli da budem. Moj um je njegov, da se prosiri, da istrazuje, onako kako on ume.

Ja nemam tajni od njega... tajne su ono sto bi me odvuklo od toga da sam jos vise savrseno njegova. Tajne bi postavile zid izmedju mog Gospodara i mene... i ja ne zelim zidove. Ono cemu me on uci nije uvek ono sto bi i sama trazila, vec me uci tome za sta on odluci da mi je potrebno, i tako ja ucim od njega. Moja dusa je njegova, razgolicena kao koza na njegov didir kada kleknem gola pred njegova stopala. Ne prolazi trenutak a da ne osecam njegovo prisustvo, bilo da je on kilometrima daleko ili stoji nada mnom. Ako ga ikada nezadovoljim, njegovo nezadovoljstvo bi bilo udarac za moju dusu, gora kazna nego bilo koji udarac sto moze biti. Da osecam patnju u mojoj dusi kada ga razocaram je teze nositi nego bilo koju fizicku patnju koju osetim. Zahvalna sam sto on dosta vodi brigu o meni da provodi svoje vreme i energiju tako slobodno na mene. Ja imam laksi polozaj... da osetim, da iskusim, da pustim sebe i prepustim sve njemu. Ja sam njegovo zadovoljstvo i njegova odgovornost, i on ih oba uzima za ozbiljno.

Ja sam submisivna zena.

Ponosna sam da sebe tako nazivam, moja submisivnost je poklon koji ne dajem olako, i moze biti dat samo onom koji moze da ceni taj poklon i da ga vrati desetostruko. Samo mom Gospodaru koji ima tu snagu cu dati sebe u potpunosti, jer sam jaka i ponosna.

Ja sam submisivna zena.

Autor nepoznat

Lepo zvuchi ali malo je nerealno, ipak pre...

http://oljubavi-uspensky.blogspot.com/

To je prosto veza potpunog prepustanja. Bez ikakvih tajni i foliranja. Nekim ljudima to jako treba. Jako im je potrebno da budu u potpunosti prepusteni, pod punim poverenjem. I sto je taj osecaj intenziviniji, to ih vodi u ispunjenija stanja. Prepustanje kontrole.

Ja sam submisivna zena

Ja sam submisivna zena.

Ja sam submisivna zena.

Autor nepoznat

hmmm...interesantan tekst za sve one koji se bave socijalnom i psiho patologijom...

Ono sto ja mogu reci iz svoga iskustva je sledece:
- dok sam se pojavljivala na chatu kao Domina, javilo mi se mnogo, mnogo prelepih, prezgodnih muskaraca, ozenjenih, mahom u vezama jer valjda oni cesce chatuju i, naravno, jako, jako mnogo slobodnih momaka od 18, najvise od 28 do 38 godina koji
1. mastaju o zenskoj dominaciji
2. probali su ponesto i ta zelja ih i dalje proganja,
3, probali su malo dublji dom/sub odnos i ne mogu da zaborave ili odustanu
4, nemali broj onih koji zele da imaju vezu sa dominom , neobaveznu ili ozbiljnu.
Mnogi, tj vecina su jako obrazovani, uspesni i dominantni muskarci u realnom zivotu.
Skoro da mogu reci da su najbolji momci medju onima koji zele dom/sub igru u toku ljubavnog zivota.
DAKLE, NE MESATI SA MALIM PROCENTNOM ONIH koji su ekstremni i na koje misle svi kada kazu BOLESNI,
Doduse, bolesnije je kad vredjate i ponizavate partnera i on zbog toga stvarno pati nego kada ga vezete, obucete seksi ves i silujete go dok on to prizeljkuje i danima se seca sa zadovoljstvom.
NE TREBA BITI LICEMER, nanosenje bola je sirok pojam a mnogi to rade svakodnevno. Ja ne povredjujem nikoga I zato sa podsmehom reagujem na muskarce koji bi da svojoj zeni ili devojci iza ledja odlaze na seanse jer nemaju petlju da rasciste sa sobom.
DAKLE ... POVREDJIVANJE..HA!!! Razmislite malo o tome sta je povredjivanje, sta je normalno a sta ne.Da li to sto vi radite drugima izgleda normalno. Ja bih rekla da je normalno sve u cemu ljudi uzivaju a ne povredjuju druge ljude.
I jos samo komentar na one koji osudjuju.. najcesce su to oni koji imaju duboko u sebi naboj, potisnutu radoznalost i strah da pocnu da razmisljaju na taj nacin. Kad bi mi pao saka, i kad bih imala dobru volju, mogla bih svakog sumnjicavog i "zgrozenog" da porvedem tim putam i da bude odusevljen, I danas tvrdim da je lepeza uzivanja u dom/sub odnosu nesto sto ima pet puta veci opseg nego klasican seks. Ljubav ne mesajte, ljbuav moze da postoji i kad je prisutan bdsm, mozda je sansa i veca jer je za takav pocetak potrebno veliko poverenje i duboko otvaranje drugom bicu. A moze i da bude cista seansa kao sto postoje i kres seme bez emocija i obaveza.
Posto je Gospodar u prici sa robinjama a njih ima mnogo manje, mogu sa dosta sigurnosti reci da je preko 40% muskaraca spremno da proba ili udje ili bude u sub fazonu, ( ne znaci da se odrice normalnog seksa) i da su to mahom veoma sredjeni i uspesni momci u relnosti. Mislim da su dom/sub igrice za inteligentne ljude koji zele da prosiruju granice.
......copy paste cisto da se vidi zensko vidjenje sa druge strane...i ne nisam ja...hahahhaah

И наравно да сваки (ајде да кажемо сваки) мушкарац воли да доминира, али волимо понекад и да заменимо стране.. И такође и ја верујем да неко ко проба занимљивије ствари неће се вратити на класичан секс и мисионарску позу.. То би било као да те са секса врате стриктно на дрка*е..

volim neke nezne varijante. naznake takvih igara.

Potpuno prepustanje cak i kad nisu igrarije tog tipa u pitanju, a koje muskarac oseca, daju mu izvanrednu moc koju on prenosi na zenu i to je jedna
uzbudjujuca spirala zadovoljstva sve veceg, kojoj oboje doprinose.
On je mocan ona je bespomocna. predivno predivno. :heart:

Inace obicno zene koje nikome ne smeju rec da kazu van kreveta, u krevetu glumataju jake zene koje se groze zenske potcinjenosti i obrnuto.
Jaka zena nema problem da se igra. :

Poslednja izmena:

Back