Robinja sam tvoja....

ne ja necu da se maknem..jer je cela poenta u sexu..a ti bi da preuvelicas kako je to vanzemaljski odnos gde je sex najmanje bitan...ne ja je bas izludim tim postupcima gde je ostalo prepustanje smesno..to mozgovsko o kom pricas

pa 90% dobrog seksa je osecaj u glavi. ako trip koji imas pa recimo i o ovoj potcinjenosti moze da te osamuti i da te uzbudi a da te neko jos nije dodirnuo onda to jeste vanzemaljski odnos.

bravo zato i polegaju sa mnom odmah to je ono vanzemaljsko napusavanje na koje se vecina lozi

pa loze se one. meni i zenama koje razmisljaju kao ja i imaju neke svoje osecaje bi bio verovatno uzasan yebach sa takvim stavovima jasno mi je.
sad nije poenta u ovoj temi i potcinjavanju. i bez toga nacin razmisljanja govori da ne poznajes zensku seksualnost.
a tuzno je vise sto je mnoge zene ne poznaju .svoju sopstvenu.

bravo zato i polegaju sa mnom odmah to je ono vanzemaljsko napusavanje na koje se vecina lozi

dzordzi blameru urnebesan si

97pbwj.gif

potenciras na umu..nigde ni sm nisi pomenula cini mi se do sad..a po pomenutim primerima je jasno koliko su mi podcinjene i prepustene da mogu s njima raditi sta zelim i pomerati granice..ali ne zelim...jer mi to nije vredno pomena kao sto ti od misa pravis slona

tema je sm ako do sada nisi od uvoda skontao a izgleda da nisi.
raditi sa nekim sta zelim jer mi se moze je druga prica.

Back