gost 241814
Elita
- Poruka
- 22.957
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sub je taj koji ima moc u tome je poenta koju ti ne kapiras sub je jaci i intelektualno i fizicki,on je gospodar orgazma doma.
tako je. deluje kontradiktorno ali se osecas istovremeno i mocnom.
meni je takav svaki odnos kad je obrijem drugi dan poznanstva i kad joj prvi zavucem ruku u gace u punom tramvaju..jel o takvom prepustanju pricas?preuvelicavassub je taj koji ima moc u tome je poenta koju ti ne kapiras sub je jaci i intelektualno i fizicki,on je gospodar orgazma doma.
mastaju o zenskoj dominaciji to sam citirao
ma naravno sva sreca da silovatelji nemaju net pozivali bi se na ove priceto mi se svidja takodje ali kao uvod u musku dominaciju. On ce me kazniti tako bezobraznu. :razjaren i podivljao.
sto ja volim tu nagonsku primitivnu klasiku . ma sam trip te baca u ludilo ne mora da te pipne. volim svoj um.
![]()
meni je takav svaki odnos kad je obrijem drugi dan poznanstva i kad joj prvi zavucem ruku u gace u punom tramvaju..jel o takvom prepustanju pricas?preuvelicavas
ma naravno sva sreca da silovatelji nemaju net pozivali bi se na ove price![]()
ne ja necu da se maknem..jer je cela poenta u sexu..a ti bi da preuvelicas kako je to vanzemaljski odnos gde je sex najmanje bitan...ne ja je bas izludim tim postupcima gde je ostalo prepustanje smesno..to mozgovsko o kom pricasna zalost ne znas o cemu pricas.ne mozes da se maknes od sexa u razmisljanju.
ma naravno sva sreca da silovatelji nemaju net pozivali bi se na ove price![]()
ne ja necu da se maknem..jer je cela poenta u sexu..a ti bi da preuvelicas kako je to vanzemaljski odnos gde je sex najmanje bitan...ne ja je bas izludim tim postupcima gde je ostalo prepustanje smesno..to mozgovsko o kom pricas
pa to samo debil moze tako da shvati. to je odnos izmedju dvoje bliski ljudi a ne poziv idiotima.
ne ja necu da se maknem..jer je cela poenta u sexu..a ti bi da preuvelicas kako je to vanzemaljski odnos gde je sex najmanje bitan...ne ja je bas izludim tim postupcima gde je ostalo prepustanje smesno..to mozgovsko o kom pricas
potenciras na umu..nigde ni sm nisi pomenula cini mi se do sad..a po pomenutim primerima je jasno koliko su mi podcinjene i prepustene da mogu s njima raditi sta zelim i pomerati granice..ali ne zelim...jer mi to nije vredno pomena kao sto ti od misa pravis slonanisam rekla da je sex najmanje bitan gde si to procitao...svasta. Ende
bravo zato i polegaju sa mnom odmah to je ono vanzemaljsko napusavanje na koje se vecina lozipa 90% dobrog seksa je osecaj u glavi. ako trip koji imas pa recimo i o ovoj potcinjenosti moze da te osamuti i da te uzbudi a da te neko jos nije dodirnuo onda to jeste vanzemaljski odnos.
pa tako im je lakse..vole zene da lazu...a najvise same sebe.....
bravo zato i polegaju sa mnom odmah to je ono vanzemaljsko napusavanje na koje se vecina lozi
bravo zato i polegaju sa mnom odmah to je ono vanzemaljsko napusavanje na koje se vecina lozi
potenciras na umu..nigde ni sm nisi pomenula cini mi se do sad..a po pomenutim primerima je jasno koliko su mi podcinjene i prepustene da mogu s njima raditi sta zelim i pomerati granice..ali ne zelim...jer mi to nije vredno pomena kao sto ti od misa pravis slona