Robert De Niro

odlican glumac.
potpuno posvecen.
mada,nekad sam mislila da je siledzija...:)
znam covjeka koji je bio na nejgovoj konferenciji za stampu povodom The Good Shepharda...kaze ''de niro je faca,ali tada je bio bas neprijatan''.
rezija mu ne ide nesto...

Saro, The Good Shepherd ti je los?
Bolji je glumac nego reziser svakako, takodje ima drugih glumaca koji su bolji reziseri od njega, ali bas da je los reziser ni to nije. "A Bronx Tale" je bas topao, fin film....
The Good Shepherd nije ni malo bezazlen filmic i potpuno podrzavam ideju, odnosno pricu. Takodje je hrabar film.

To "neprijatan" verovatno znaci da ga je mrzelo da odgovara na pitanja... :)

Saro, The Good Shepherd ti je los?
Bolji je glumac nego reziser svakako, takodje ima drugih glumaca koji su bolji reziseri od njega, ali bas da je los reziser ni to nije. "A Bronx Tale" je bas topao, fin film....
The Good Shepherd nije ni malo bezazlen filmic i potpuno podrzavam ideju, odnosno pricu. Takodje je hrabar film.

To "neprijatan" verovatno znaci da ga je mrzelo da odgovara na pitanja... :)
nisam gledala...
ne mogu da komentarišem...o njemu.
ali me jako interesuje (zbog teme)
mada,anđelina da glumi pokornu ženu predivnu majku...ajme.nije ona za takve uloge.
govorila sam uopšteno.
''ne ide'' mu,svi će ga pamtiti kao glumca,dok ne napravi neki zvek,što se vjerovatno neće desiti.nije prošao kao Klint Istvud ili Mel Gibson ...ali nije svako te sreće.i talenta(mislm na klinta)

Da, da... Bas to i ja kazem - nije dobar kao Klint i Mel. To nikako!

Ali Pastira je jako fino uradio. Samo je problem tog filma sto nije komercijala, nego treba zesce da se mucne mozgom.

Andja nije bas svo vreme supruga i majka. Prvo se pojavljuje kao fatalna zena i zavodnica, tek kasnije pokazuje drugu stranu licnosti. Nisam bas zadovoljna kako je odigrala. Mislim da je on i hteo da angazuje te popularne glumce da bi privukao publiku i zaradio pare, jer je sam film dosta ozbiljan i tezak, pa bar da ima nesto komercijalno.

Ali film mi je extra. Mozda mi se od samog filma vise svidjaju ideja i poruke koje nosi.
Mnogo je ozbiljniji i pametniji u odnosu na vecinu filmova te tematike. Vrlo realan film, nema nikakavih propagandi ni uvlacenja bilo kome, a najmanje Americkoj strani.
Tako ja gledam na svetsku politiku... mozda mi se zato i dopao :)

A sta kaze taj tip, kako je bio neprijatan?

pa rekao je,on je faca i sve...(posto ga taj moj frend voli takodjer),ali kao bio je neprijatan,prekidao novinare u sred recenice,stalno se nesto pravdo,popovao i slicno...mrgud :D
Vjerovatno je tako bilo, jer je umoran vise ,jos su valjda popljuvali film medijii tu pa...ga razumije.

^ A sto su popljuvali film jadni? :D
Nema veze, ja stojim iza toga da nijedna inteligentna osoba taj film popljuvati ne moze.
Pod uslovom da ga odgleda do kraja, jer mnogo umara mozak.

On je poznat po tome da ga novinari u glavnom ne vole. Ili nece da odgovara na neka pitanja, ili daje sture odgovore.... Retko kad i daje intervjue.

Najbolji intervju s njim koji sam ja citala je jedan koji je uradila neka nasa novinarka u Rimu. Poslala sam intervju Walken-u :)
Tu je bio skroz prijatan i otvoren. Ali tu zenu je znao od ranije licno :D

Back