Truman
Elita
- Poruka
- 24.007
Buntovnice, zanimljivo je to sto si napisala da je on zapravo povucen ali onda me zanima sledece - kako to da je sa jedne strane zatvoren a sa druge strane veliki svaler? Cini mi se da to obicno ne ide jedno sa drugim...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NajverovatnijeSvi sem jadne mlade bi mislili da je cool![]()
Mada bi meni bas bila fora da mi mladozenja bude tako osisan. 
Najverovatnije![]()
![]()
Mada bi meni bas bila fora da mi mladozenja bude tako osisan.
![]()
i ono fora
Sveshtenik ''da li ti, Roberte uzimas blabla''
Bobi ''are you talkin to me?''
Buntovnice, zanimljivo je to sto si napisala da je on zapravo povucen ali onda me zanima sledece - kako to da je sa jedne strane zatvoren a sa druge strane veliki svaler? Cini mi se da to obicno ne ide jedno sa drugim...
Postavio si mi pitanje kao da sam ga ja upoznala licno pa ti sad prepricavam utiske o tome kakv je, a ti si slusajuci me nasao rupu u mojoj prici 

Mislim stvarno.....
Mislim, radimo ovde psiholoski profil coveka koga ne poznajemo 
Izgleda da Righteous Kill izlazi u septembru,bice cool vidjeti Ala i De Nira opet zajedno,jedva cekam.
Sutra treba da izbace zvanicni trejler DaSutra treba da izbace zvanicni trejler
![]()
E vidis to nisam znao,vidjecemo kakav ce biti trailer

Kruze informacije da ce izaci 7. marta, ako su mene slagali i ja vas lazem![]()

^ Pa isti izvor koji je najavio kad ce biti premijera je dao informaciju da ce trejler izaci 7. marta.
A taj izvor su producenti po navodima jednog renomiranog americkog filmskog magazina.
U sustini, trejler moraju da puste kad tad![]()

Trudila sam se da sto manje saznam o filmu da bi mi bilo zanimljivije kad gledam.
Jedino sto znam je da je De Nirov lik eksplozivan, energican i na izgled manijakalan, a Al ga smiruje i stalozen je![]()

^ Pa mozda su namerno obrnuli to, jer svi ocekujemo da vidimo to sto si napisao
A i u Heat-u je bilo to sto si napisao, Al je bio energican i eksplozivan, a De Niro stalozen, hladan i proracunat.

Jedno pitanje:
Omiljeni De Nirov film ?? Znam ih dosta sto kazu da im je najbolji film uopste The deer hunter , nekom drugom je Goodfellas , nekom Kum , Taksista , Razjareni bik , Bilo jednom u Americi...
Meni su The deer hunter i bilo jednom u americi (po meni 10 puta bolji od goodfellasa)![]()