Robert De Niro

Buntovnice, zanimljivo je to sto si napisala da je on zapravo povucen ali onda me zanima sledece - kako to da je sa jedne strane zatvoren a sa druge strane veliki svaler? Cini mi se da to obicno ne ide jedno sa drugim...

Buntovnice, zanimljivo je to sto si napisala da je on zapravo povucen ali onda me zanima sledece - kako to da je sa jedne strane zatvoren a sa druge strane veliki svaler? Cini mi se da to obicno ne ide jedno sa drugim...

Aman bre Trumane.... :) Postavio si mi pitanje kao da sam ga ja upoznala licno pa ti sad prepricavam utiske o tome kakv je, a ti si slusajuci me nasao rupu u mojoj prici :)
Ja sam napisala samo ono sto sam citala...

Mogu jedino kao i vi da nagadjam...

Prvo, napisala sam da je povucen i tih kad daje izjave, odnosno u kontaktu sa novinarima. Verujem da se nije ponasao prema Cindy Crawford kao prema nekom novinaru koji je trebao da ga intervjuise... Jok, reko joj " Izvinite, prvo da vidim akreditaciju, pa ostalo" :)
To kako se on ponasa prema ljudima koji su mu bliski i koji se sa njim druze mi ne znamo. Ali dok daje intervjue ili gostuje u nekim emisijama on se ponasa kako sam opisala.

Druga mogucnost je da je on u privatnom zivotu nenametljiv i smiren covek.
Sve te zene koje su bile u vezi sa njim su poznate, imaju para i priliku da upoznaju druge uspesne muskarce poput njega. Verujem da su navikle na to da vecina tih muskaraca pokusava da ih impresionira i stavi im do znanja da su face s kojima treba da im bude cast da se smuvaju. Moze bas zbog toga da im bude drugacije i zanimljivo, ako se ispostavilo da su upoznale nekog lika koga svi smatraju legendom a on normalno i nenametljivo prica sa njima i ostalim ljudima. Taj kontrast moze da ispadne vrlina u okolini gde se svi busaju i jure prestiz, mogu zene da pomisle u fazonu " vidi, tako veliko ime, a nenametljiv i tih...."

Tacno je da je malo cudno da je neko povucen svaler, ali opet mi neznamo jel on povucen samo pred novinarima i u javnosti ili i u privatnom zivotu takodje.
Mozda se femka u medijima, a ovamo kad se ugase kamere druga prica, ne znam :)
Covek ocigledno ne zeli da otkriva celog sebe novinama i tabloidima, smatra da je prevashodno glumac i da o njemu kao osobi nema potrebe toliko toga da se zna. Hoce da mi gledamo njega u filmovima, a ne da slusamo kod Opre koje jelo voli da jede i kakav je bio kao mali. Meni je to skroz za respect...

Ja ne znam kako da pomognem vise... I sta vise da kazem :)
Jedino da lepo anketiras Naomi Campbell, Umu Thurman, Ashely Judd i ostalu kompaniju pa da ti one kazu sto im se svideo :) Mislim stvarno..... :D:D:D
A na kraju krajeva ne vidim zasto je sve ovo tako bitno kad je De Niro u pitanju, ima bitnijih stvari vezanih za njega sigurno....
Ne znam sto si tolko zapeo :) Mislim, radimo ovde psiholoski profil coveka koga ne poznajemo :)

^ Pa isti izvor koji je najavio kad ce biti premijera je dao informaciju da ce trejler izaci 7. marta.
A taj izvor su producenti po navodima jednog renomiranog americkog filmskog magazina.
U sustini, trejler moraju da puste kad tad :)

^ Pa mozda su namerno obrnuli to, jer svi ocekujemo da vidimo to sto si napisao :)
A i u Heat-u je bilo to sto si napisao, Al je bio energican i eksplozivan, a De Niro stalozen, hladan i proracunat.

ma sigurno su to smisljeno napravili
malo promjene ako,ako
svidja mi se ideja u svakom slucaju
a i film ne moze biti los
mada je taj detektivski zanr malo istrosen
al sigurno nisu otkrili neki uzasno bitan detalj
koji ce pricu dodatno zakomplikovati
ne bi oni njih ujedinili
samo da napravili jos jedan od onih klasicnih filmova
koji nisu losi doduse al nisu nista posebno
al aj sad vidjecemo sta ce biti

Po zanru bih reka da je u pitanju neki psiholoski krimić.
Ni sama nisam sigurna koliko film moze da bude inovativan. Sumnjam u to.
Jedan podatak - njih dvojica su nasli scenario.
Valjda su vec duze vreme trazili pogodan scenario za zajednicki film, pa je De Niro naleteo na ovaj, dao ga Alu, ovaj je pristao i onda su sami pokrenuli inicijativu da ih angazuju u filmu i da se sam film realizuje.
Znaci, sve je njihova procena, ja se nadam da su jos u stanju da dobro procenjuju :)

Jedno pitanje:
Omiljeni De Nirov film ?? Znam ih dosta sto kazu da im je najbolji film uopste The deer hunter , nekom drugom je Goodfellas , nekom Kum , Taksista , Razjareni bik , Bilo jednom u Americi...
Meni su The deer hunter i bilo jednom u americi (po meni 10 puta bolji od goodfellasa) :)

Back