Robert De Niro

Snimanje novog De Nirovog i Pacinovog filma, koji se zove "Righteous Kill" je zavrseno. Film je sada u procesu post-produkcije.
Na net je pusten promotivni video. Znaci, to nije pravi trejler, jer film jos uvek nije prosao kroz proces montaze. Videcete da promo-video sadrzi i neke scene sa snimanja filma. U pitanju je video koji sluzi tome da ljudi cisto vide kako ce neke scene od prilke izgledati. Znaci, ovo nije nista zvanicno, niti konacno, nije pravi trejler vec promo-video.

Evo linka

Ja bih licno vise volela da su De Niro i Pacino izabrali neki drugaciji projekat za svoju saradnju.

Kazem izabrali, jer je do snimanja ovog filma prakticno doslo na njihov zahtev. Oni su nakon filma "Heat" trazili pogodan scenario za zajednicki film. I trazili su ga godinama.
De Niro je pronasao scenario za "Righteous Kill" i dao ga Pacino, koji se slozio da to bude njihov zajednicki film.

"Righteous Kill" je izgleda neki krimić. Ja bih vise volela da su se odlucili za dramu, s obzirom na to da su sada vec matori, a i da bi novi film bio potpuno drugaciji od Vreline. Takodje mislim da bi u drami njihova gluma vise dosla do izrazaja. Meni je cak palo na pamet da su mogli da snime neki film u Evropi, na primer u Italiji, da se vrate svojim korenima, posto je ovo najverovatnije njihov poslednji zajednicki film. De Niro ima silne veze i vezice u Evropi i vec je glumio u evropskim filmovima, a Pacino nije, tako da bi to bilo super.

Al' dobro, ja to sad izmisljam svasta sta bi mi bilo zanimljivo i sto nismo videli :)

U najboljem slucaju 10 :(
Ti si bio pitao u nekoj temi na sta ce kinematografija liciti kad veliki glumci, tipa Dzek, Pacino, De Niro, Hofman, Hopkins i ostali umru....
Meni bio bedak da ti odgovaram. Mislim da je jos bolje pitanje, sta ce biti kad umru najpoznatiji reditelji, od kojih su svi takodje matori.

Nadam se da ce se pojaviti adekvatne zamene.....
Ali, tema je tako turobna. Ja mislim da nas cuje Dzek, instruktor orgija, kako o njemu pricamo kao da je vec pokojni da bi nam se slatko nasmejao :)

Pa to ti kazem......

Na polju glume ima nade. Ali sto se tice rezisera, slaba vajda. Jos kad krenu novi trendovi da jacaju, pa mlade reditelje uhvati masinerija .... Ima svaki film da bude budzen i badzen jos vise nego sto su sada :)

Ja mislim da je svako zamenljiv, u fazonu "koga nema bez njega se moze".
Mislim da je prirodno da se pojave novi talenti, koji ce jednog dana takodje postati legende.
Jesu ljudi koje smo pomenuli genijalci, ali nisu ni svi ostali debili :) Prirodno je da se pojave novi talenti i geniji.

Jedino je izvesno da ce sam film biti dosta drugaciji. Stari filmovi mogu da nam nedostaju, odnosno filmovi kakvi su se nekad snimali. Meni vec sad nedostaju, a mogu da zamislim kako ce tek biti za deceniju ili vise.

Ja bih licno vise volela da su De Niro i Pacino izabrali neki drugaciji projekat za svoju saradnju.

Da, u pravu si sto se toga tice. Ja mislim da bi uz dramu legao i neki psiholoski triler sa njima. Ali, ne treba, kada ti covek da prst, ti mu trazis celu ruku!:) Cekam ovo toliko godina. Kako god da bude, a sumnjam da moze ispasti bas ocajno, imacu taj film u svojoj kolekciji.

Naravno Shile :)

Bice uzitak gledati ih zajedno. U Kumu II nisu delili nijednu scenu, u Vrelini su delili 2.
U ovom filmu su non-stop zajedno :) Ja se nadam pravom vatrometu glume :)
Neki kriticar rece da ce film biti finale prvenstva sveta u glumi :)

Nije problem u tome sto ce se radjati novi genijalci, nego da li ce im industrija dozvoliti da se razviju. Danas se u Holivudu sve svodi na novac ( ako pitas producente ) i pitanje je da li ce oni dozvoliti talentovanim rediteljima da pokazu svoju slobodu.

Znam Trumane. To sam i htela da kazem pod ovim: "Jos kad krenu novi trendovi da jacaju, pa mlade reditelje uhvati masinerija .... Ima svaki film da bude budzen i badzen jos vise nego sto su sada " i ovim "Jedino je izvesno da ce sam film biti dosta drugaciji. Stari filmovi mogu da nam nedostaju, odnosno filmovi kakvi su se nekad snimali. Meni vec sad nedostaju, a mogu da zamislim kako ce tek biti za deceniju ili vise."

Citiram sebe :) Nadmeno :)

Ma, ja mislim da nema frke sto se tice toga. Uvek ce biti onih ljudi koji ce iskreno i od srca rezirati filmove. Ljudi kao sto je Dzim Dzarmus, nikada ne podlezu nikakvim uticajima i rade samo ono sto se njima svidja. Takav je i recimo Bertoluci, Almodovar, Milos Forman... Reziseri ovakvih afiniteta ce uvek iza sebe imati armiju "obozavalaca."

Koji mladi glumac po vasem misljenju moze da bude naslednik De Nira? Jel postoji neko ko ide njegovim stopama, ko talentom podseca na njega? Tema je o De Niru, a poceli smo da pricamo o mladim snagama.....

Ja mogu da ti kazem koje mlade glumce ja volim, ali u njima ne vidim ni trunku onoga sto imaju Pacino i De Niro.
Volim, Kolina Ferela, Bred Pita, Di Kaprija, Nortona, Depa... Volim i Havijera Bardema, koji ima slicnu pojavu kojom pleni kao recimo Pacino, ali ipak nije to to. Cuo sam da ce izaci film KILLING ESCOBAR gde Bardem glumi Pabla i mislim da ce to biti novi Scarface.

Moje je misljenje da ovi glumci gore navedeni dobro glume, ali da zive jos 5 puta ovoliko, ne mogu biti kao ova dva "manijaka!"

Ja mnogo gotivim Nortona i Bardema. Mene Bardem na primer mnogo podseca na De Nira, ne na Pacina. Cak mu je De Niro idol. Ima neki film, ne mogu da se setim kakao se zove, u kojem Bardem igra nekog glumca i drzi De Nirovu sliku iz Taksiste zalepljenu za ogledalo :) Bardem je jak u transformacijama, sto je De Nirovo polje i deluje onako muzevno i bezobrazno, sto je vise odlika De Nira i Branda nego Pacina.

Nortonu je takodje De Niro idol. O decku ja kazem sve najbolje, najvise ga cenim od mladih Americkih glumaca.

DiCaprio je sad u De Niro fazonu, posto glumi kod Scorsese-a. Inace, DiCapria je otkrio De Niro i dosta ga gura. De Niro je predlozio Scorsese-u DiCapria i upoznao ih. Imam utisak da ce DiCaprio biti u buducnosti najveci glumac od svih njih, jer pored dara ima i dosta srece. Ja ga ne volim. Priznajem da je veoma talentovan, ali vise volim Nortona i Bardema.

A i slazem se sa tobom i mislim da niko ne moze da zameni ove dve legende, bar ne u mojim ocima :)

Pitt i Depp su odlicni glumci i nemaju veze ni sa De Nirom ni Pacinom, furaju svoj fazon, sto je u principu najbolje. Najbolje je ne podsecati ni na koga i biti svoj.

Pa, Pacino neke osobine pokazuje na razlicit nacin od De Nira. Iskreno, meni je on u tome bolji. Toplinu i razumevanje pokazuje u filmu Frankie and Johnny, a grubost, hladnokrvnost i bezobrazluk prema istoj glumici u filmu Scarface. Neverovatna transformacija, odglumljena bez greske i ne vidim nikog drugog u takvoj ulozi.
Odlicna je i uloga u filmu Carlito's way. Bez obzira sto nismo uopste videli da je on kriminalac, jer film pocinje tako sto 'oce da se "ocisti", fantasticno nas je uverio da je on to svakako bio, kao i da zeli po svaku cenu da se kloni toga!

Ma nisam mislila na to uopste kad sam pomenula bezobrazluk :)
Brandov i De Nirov bezobrazluk prema zenama nije zlostavljanje, nego onaj zavodnicki bezobrazluk.
Kako da objasnim..... Znas kad je muskarac bezobrazan a to se zenama svidi? U fazonu da je nadmen, grub i perverzan, a zbog toga ispadne baja. E pa to imaju De Niro i Brando u filmovima, a to nikad nije bio Alov stil.

E sad, takodje nikad ne mozes da me ubedis da Pacino bolje radi ljubavne scene od De Nira :) Imas onaj pateticni film "Falling in Love" gde je De Niro skroz nezan i prava cvecka. Onda kakav je tek prema Sharon Stone u Casinu.... Dok ne krenu da se tabaju naravno :) I ima mnogo primera.

U principu, ovo za neznost nije ni bitno, to je skroz subjektivno. Meni je za ljubavnu scenu bolji uvek De Niro jer je kao mlad bio bolji frajer :) Eto, iskreno :)

A ovo za bezobrazluk si me pogresno shvatio, znaci to nije grubost i muzevnost u smislu maltretiranja i neprivlacnosti, vec suprotno - ono sto je zenama sexy. Nadam se da sam uspela da napisem ono sto mislim :)

Tacno znam sta mislis! Pa u filmu Scarface u startu je bio po malo grub i ponasao se kao seljak sa onom odecom i tigrastim sedistima u kolima!:) Seti ga se samo tamo na podijumu za igru kako glumi smotanka!:) Ali je imao pricu! E, a riba zvana Elvira Hancock je samo tako nasela!

Back