ritmoloko ..

Neki određeni ili?
Jesi našla nekog ljubljenog s kim si našla ritam ?

pa svakako da ima poveznice neke .. ples u krevetu , ples na podiju :D
Jesam :)
Kreces od osnove, pa stignes do onih ozbiljnijih, tipa engleski valcer, samba, ca ca ca...svasta nesto...
Imam druga koji trenira salsu, isla sam na jedan trening samo, neverovatno je :D
Mada sam krenula u drugom pravcu, ples naucila sto sam naucila, ali salsa...mmmm...ovo je salsa :)
P ne znam, sex kao i salsa, po osecaju samo

• Podržavam
Reactions: Nez
Ovaj snimak me podsjeti malkice na exkurziju u spaniji, kad su me dva spanca ucila plesati...bezuspijesno, nemam ritma...a kod njih uroden. :D

mislim da je i to itekako bitan faktor...kao kod crnaca recimo, mislim da ne postoji crnac koji ne ume da igra...to im je u genima: )
druga je stvar što je njima hip hop vrhunac umetnsoti...ali...:D

mislim da je i to itekako bitan faktor...kao kod crnaca recimo, mislim da ne postoji crnac koji ne ume da igra...to im je u genima: )
druga je stvar što je njima hip hop vrhunac umetnsoti...ali...:D

..naravno triba imat ono nešto .. onaj đir za gibat se . osjetit takt ..
muškima je to malo teže..al budemo relane , mnogi se niti ne trude . :)

***, nesta mi post ?:/ Kako?

UGL, svakako da triba imat osjet za ritam, gibat se na takt.. muškima je to kao teže.. al naravno da je više do toga što su ljenice il im je glupo, srame se .. SVAŠTA .

a tek ovo...ma klasik...:D

taj i flash dance sam ogledala masuuuu puta . Uh'
Nemam kada :(
Zanimljivo je, senzualnost, pokreti, muzika, ma fenomenalno je, imas mali milion pokreta, koraka, tvoje je samo da ih naucis i uz muziku konbinujes
Pazi, ortak je lik nevidjeni, vako kad ga vidis smesan ko biJoskop, ali kad krene muzika, ne bi verovala :)

:D:D

Šteta , moraš probat nac vrimena za to.. vidi se da gajiš ljubav prema plesu . :)

Back