RITAM NEREDA!!

ma bre uzivo kad cujes...nema sanse da se kontrolisem.udri,gazi masu iako su skoro svi duplo tezi od mene...
jedino se radujem da nikad nisu uzivo svirali(kad sam ja bio na koncertu)pesmu "svacija"ne d'o mi bog da cujem to uzivo

inace ide ovako:

Svuda je trazim,
I lutam ulicama grada,
Sasvim sam.

Hiljade lazi,
Kazi za mene,
Priznaj da si slagala.

I stvarno, mislio sam
Da je ona prava stvar.
Uzalud cekao,
Da s njome budem svaki dan.

Svacija je bila..
a ja sam gledao za njom

Dok cuvas tajne,
O svom zivotu,
Nikad nisi rekla sve.

Ne vuci konce,
Ja nisam lutka, nisam
Vise kao pre.

Ja ih nikad nisam uzivo cula.. A volela bih.. U stvari slusala sam ih na Peppersima, ali samo slusala, nisam gledala, jer smo se drugarica i ja, budale, sakrile od pljuska koji je bas tad bio... Naravno, posle smo se pokajale..

mislim da je najbolje biti na distanci....cak bih i ja voleo jednu svirku da stojim i da odpevam sa njima svaku pesmu...voleo bih ali kako samo organizam reaguje na pesme poput,zvuci bola,boje se,svaki udarac,put beznadja....pa da ne nabrajam...
neredi su mi odma posle barackce bend od kojih znam svaku pesmu napamet8-)

ma nije nered ni dolazio, zajebase nas, otkazali i ne zna se kad ce i dal ce da dolaze, a na rad nismo uspeli da udjemo u kavez sa navijacima, posto ih je kordon murije bukvalno izveo iz busa i odpratio do kaveza tako da nisu pustali nikog ko nije iz busa da udje kod radovca...

pa posto je najjeftinije (55din 1.5L) i posto ga pijem godinama, priraslo mi uz srce i ne smeta, retko ce da nas vidis da pijemo neko drugo, jedino u slucajevima kad neko dobije premiju na loto..
sace meni 18-ti pa cu finansiski da se obnovim, pa ce biti para za svirke, a bogami i za jelenka

Bend sa jako losom ideologijom. Nisu trebali snimati nista dalje od Razbijanja. Oni koji ih gotive i koji su malo (i malo vise) desno opredeljeni razocarani su sa porivom (cak albumom i prije njega) jer su totalno metalizirali zvuk kao i nacin pevanja. Imaju par dobrih pesama kao sto je recimo 10 godina, ali koja je zakasnila deset godina. Posto je Milosevic tad bio nedodirljiv. Inace ne volim kad ih ljudi vezuju za punk, jer to nisu. To su cizmasi!

Back