RITAM NEREDA!!

difrent from others...:
koliko je upad?

ma bre ne placa se nishta..zurka je na otvorenom, plato ispred filozofskog fakulteta u ns-u, a Ritam Nereda je jedan od izvodjacha koji ce nastupati te vecheri. Ostali su Overdrive(hc)...i onda electonska krece...( Infusion-live, Filthy Rich, DJ Aćim, DJ Pookie..)..tako nekako, nisam ni ja sigurna ko ce sve nastupati :oops: :oops:

pochetak je u 21 h................se yaa!!!! 8-) 8-) 8-)

BrOkeN_IllUsIoN:
ma bre ne placa se nishta..zurka je na otvorenom, plato ispred filozofskog fakulteta u ns-u, a Ritam Nereda je jedan od izvodjacha koji ce nastupati te vecheri. Ostali su Overdrive(hc)...i onda electonska krece...( Infusion-live, Filthy Rich, DJ Aćim, DJ Pookie..)..tako nekako, nisam ni ja sigurna ko ce sve nastupati :oops: :oops:

pochetak je u 21 h................se yaa!!!! 8-) 8-) 8-)
jeeeeeeejjjjjjj....valjda cje neko od ovih mojih fensera hteti :? :| :lol: :lol: :lol:

........e evo ga i tachne informacije o tuborg party-ju......
Exit će i ove godine obeležiti svoj rođendan velikom Reload žurkom koja će biti održana 7. jula na platou ispred Filozofskog fakulteta.

Na Reloadu će nastupiti zrenjaninski hard core bend Overdrive, zatim novosadski Ritam Nereda, a nakon njih za gramofonima će raditi Aćim i Pooki.

Kao specijalni gosti te večeri nastupiće Infusion Live (Australija) i Filthy Rich ( UK).

Ulaz je besplatan.

21:00h – 22:00h Overdrive
22:00h – 23:30h Ritam Nereda
23:30h – 00:30h DJ Aćim
00:30h – 02:00h Infusion Live
02:00h – 04:00h Filthy Rich
04:00h – 05:00h DJ Pookie

...:D:D:D:D...bash sam dobra a?..hahahahha(kenjam jbte;))

Evo malo da ozivim temu

10 godina slusam ali nista ne cujem
o cemu pricas? trazis razloge
cekam previse dugo da ti pokazem
kako mislim sve da pokrenem
ne nije me strah nije me sram isuvise znam
ne nijeme strah da glasno kazem ono sto osecam
i kada me boli ostaje
duboko u meni duboko u tebi 10 godina
10 godina gledam a nista ne vidim gde si? ko je kriv?

kad bi dosli u Bijeljinu ili Zvornik :cry::cry:

Muzicki nisu losi,ali su pi.cke kao ljudi.Eto ne smeju da priznaju da su nazi bend,nego sve nesto skriveno u textovima mozemo da zakljucimo ko su i sta su.Ajde ako imaju m.uda neka kazu otvoreno,treba istrebiti crnce,jevreje,rome...

Cak se secam da su ih prozivali na "Storm Frontu" da su komercijaln bend koji gleda samo da zaradi lovu,a ne ucetvuje u aktivizmu bele brace...:mrgreen:

Muzicki nisu losi,ali su pi.cke kao ljudi.Eto ne smeju da priznaju da su nazi bend,nego sve nesto skriveno u textovima mozemo da zakljucimo ko su i sta su.Ajde ako imaju m.uda neka kazu otvoreno,treba istrebiti crnce,jevreje,rome...
:

Ne zele da priznaju da su nazi bend zato sto oni to nisu.. ;) .. Tacno je da su furali skins-fazon, ali kao sharpovci (SkinHeadsAgainstRacialPrejudice). Recimo, tokom jedne svirke u Jagodini, kada su postavljeni na balkonu nazi simboli, momci iz benda su zapalili za bine.. ;)

Back